Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Apple: csak a valóságot ne mutassátok!

888.hu

2015.09.29. 15:59

Az almás cégnek csak akkor van gondja az erõszak bemutatásával, ha az valódi.

Az alkalmazás, amit Josh Begley adatművész írt, folyamatosan értesítette (volna) használóját, ha valahol dróntámadást hajtanak végre a világban.

Josh már több alkalommal is próbálta publikálni az Apple rendszerében Drones+ nevű applikációját, de a cég minden alkalommal visszadobta az ötletet,  mondván az nem elég hasznos és szórakoztató.

Az adatművész programozó azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és újabb próbát tett appjával, de ezúttal Metadata+ névre átkeresztelve próbálta publikálni azt. Láss csodát, számítási bejöttek, új fedőneve alatt az AppStore nyilvánosságra is hozta a drónos alkalmazást.

De csak egy rövid időre. Az Apple ugyanis nemrég elég nevetségesnek látszó indokokra hivatkozva törölte a Metadata+-t az adatbázisból. A cég arra hivatkozott, hogy: túl nyers és kifogásolható a tartalma.

 

 

Már csak azért is érthetetlen a cég indoka, mivel a Metadata+ soha nem közölt képeket a támadásokról, tisztán szövegalapú alkalmazás volt.

A programozó Twitterén rámutatott, hogy az Apple durva kettős mércét alkalmazott vele szemben. Egy olyan 2012-s játék ugyanis a mai napig elérhető az Apple Store-ban, aminek az a lényege, hogy dróntámadásokat hajthatunk végre szerte a világban. Érdekes módon a cég ezt nem találta túl nyersnek és kifogásolhatónak.

 

(independent.co.uk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére