Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Válasz a szolgálatos aggódónak

888.hu

2015.10.29. 08:47

Van ez a Colleen Bell nevû hölgy, aki korábban televíziós producer volt, lassan egy éve pedig az Egyesült Államok magyarországi nagykövete. Ennyi idõ alatt jó sok tapasztalatot összeszedhetett Magyarországról, mert ahogy az utóbbi idõben már sokan, õ is elkezdett aggódni.

Amerika újdonsült szolgálatos aggódója, aggódik a korrupció, a civil szervezetek elleni fellépés és a média függetlensége miatt is. Colleen Bell szolgálatos aggódó erről a Corvinus Egyetemen tartott előadásán beszélt. Bell ezek mellett aggódik az állami hirdetések kiosztásának rendszere és az állami médiának nyújtott támogatások miatt is.

Szóval az egykori szappanopera producer nagyon sok minden miatt aggódik.

Szijjártó Péter viszont nem aggódik a szolgálatos aggódó aggódása miatt. A külgazdasági és külügyminiszter szerint a Collen Bell budapesti amerikai aggódó nagykövet által felvetett kérdéseket Magyarország az Európai Unióval vitatja meg, illetve vitatta meg.

Szijjártó szerint azok a dolgok, melyekért amerika szolgálatos aggódója aggódott, túl sok újdonságot nem jelentenek.

A miniszter arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyarország nem az USA, hanem az Európai Unió tagállama. A külügyminiszter kifejtette, hogy tisztában vannak azzal, hogy az Amerikai Egyesült Államok szeretne minél több bevándorlót látni Európában, nyilván ezért fogalmazták meg most a véleményüket, ugyanakkor Magyarország az egyetlen olyan európai ország, amely meg tudta állítani a határainál a bevándorlók áradatát

De hol lehet ilyenkor Goodfriend? Már kezdünk aggódni...

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére