Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szar nekik

gfg

2015.11.17. 11:11

Mi, 888-asok a magyar csapat mellett állunk.

Együtt szurkolunk, együtt bosszankodunk. Örülünk  a magyarok sikereinek

Nagyon örültünk vasárnap is, amikor Böde Daniék 30 év után végre kjuttatták a magyar csapatot egy nagy világeseményre. Boldogok és büszkék voltunk, úgy mint sok-sok honfitársunk, akik telitorokból üvöltötték aznap este is, hogy "Hajrá magyarok!"

Ez egy hihetetlenül jó érzés. Rengeteg termékeny energia sűrűsödik össze benne, felszabadít és erőt ad.

Vannak azonban olyanok is, akik inkább gyűlölködni szeretnek.

Dafke a magyarok ellen szurkolnak, annak szorítanak, hogy kapjunk ki, hogy veszítsünk, mert ezzel ők - valamiért - többek, jobbak, boldogabbak lesznek. Például azért, mert gyűlök Orbán Viktort. S a félelmetes logika: ha a magyar csapat kikap, az rossz Viktornak, tehát jó nekik. 

A gyűlölet azonban összezsugorítja az embert.

Így zsugorodott mikroszkópikus méretűvé Farkasházy Tivadar, akire még szavakat sem érdemes vesztegetni.

Az ember azt hitte, hogy az öngyűlölő Farkasházy esete elrettentő példaként szolgál majd az ellendrukkerek számára, mert mégiscsak szar szarembernek lenni.

De nem így történt.

Schilling Árpád, Krétakör-alapító rendező úr, a vasárnapi meccs után levelét megírta:

Kedves Miniszterelnök Úr!

Ön különleges képességű, történelmi léptékkel nézve is kikerülhetetlen személyiség.

Talán kevésbé lett volna félreérthető ez a »Na, ugye.«, ha némi önmérsékletet mutat, de ki tudja, lehet, hogy tényleg maga rakja össze ezt a csapatot, és most bejött, így méltán büszke magára. Igaza van. Csinálja végig. Addig ne hagyja abba, amíg meg nem nyeri az Eb-t, ki nem tiltja innen az összes migránst, és le nem győzi a terroristákat mind egy szálig. Legyen engesztelhetetlen, meneteljen végig ezen az úton egyedül. Nem kell törődnie mással, csak a saját megérzéseivel, és a jól fizetett barátai tanácsaival. Az állam az Ön kezében van, Miniszterelnök úr! Azt csinál vele, amit csak akar.”

Mit mondjunk erre: szar neki.

Majd Papp Réka Kinga, szabadúszó-önjelölt csöcskontent posztolt egyet:

Végtelenül boldog és elégedett vagyok, hogy SOHA semmilyen körülmények között nem kell labdarúgással - vagy bármilyen más sporttal - foglalkoznom egyáltalán, semennyit(...) 

A versenysportot buta, elidegenedett húspiacnak tartom.

Gyanakszom a szurkolókra, nem tartom őket megbízható embereknek. Tőlük sok ezer kilométerre lévő idegenekkel üvöltöznek, miközben vedelnek, és sokuk egészen minősíthetetlen szexista és rasszista tahóságokat is ereget mindemellé. Ez nem valami biztató.

Én ehelyett csupa valódi, létező dologgal foglalkozhatok addig is, amíg polgártársaim könyörögnek a válogatott játékosaiknak, hogy azért az ótvar nagy lavór delláért, amit állami pénzből rájuk fordít ez a különösen illugikus nemzet, cserébe lécci ne legyenek már olyan kis nyunyi utsó bénák, amilyenek valójában a többiekhez képest. Pedig színházba is járhatnának. 

Nemzeti öntudatomat, önérzetemet magyarságélményemet nem befolyásolja más, általam soha nem látott, soha nem választott emberek előző napi gyeptéglás bohóckodása. De a csodálatos kézilabdás lányaink, se a szuper vízilabdások, tekések, bringások vagy hokisok, műkorcsolyázók nem érdekelnek egyáltalán. Még szegény Polgár Judit sakkeredményei is hidegen hagynak. (Mondjuk továbbra sem értem, mitől sport a sakk.)" 

  Mit mondjuk erre: neki is szar. 

Mi biztosan nem cserélnénk velük.

Míg a gyűlölet összezsugorít, a közös ügy melletti kiállás összekovácsol.

Teli torokból üvöltjük: Hajrá magyarok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére