Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Drogot foglaltak le a rendõrök

888.hu

2015.12.02. 12:38

Vásárláskor értek tetten két drogkereskedõt Budapesten, majd a tartózkodási helyükön harmincmillió forint értékû kábítószert találtak és foglaltak le.
BUDAPEST, 12.35

Vásárláskor értek tetten két drogkereskedőt Budapesten, majd a tartózkodási helyükön harmincmillió forint értékű kábítószert találtak és foglaltak le.

Az ORFK közleménye szerint a Készenléti Rendőrség Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 36 éves budapesti és egy 39 éves nagykovácsi férfit.

A nagykovácsi férfi kedd este egy II. kerületi parkolóban két kiló kábítószergyanús növényi származékot – feltehetően marihuánát – vásárolt a budapesti férfitől, amiért 2,6 millió forintot fizetett. A rendőrök a kábítószer átvételekor tetten érték és elfogták őket.

A nyomozók a 36 éves férfi váci hétvégi házában körülbelül 300 tő vadkendert, többkilónyi, értékesítésre becsomagolt kábítószert, valamint a termesztéshez használt eszközöket találtak és foglaltak le. Társa házában pedig három kilogramm szárított növényi származékra és több kilogramm különböző halmazállapotú kábítószergyanús anyagra bukkantak.

 

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére