Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A törököktõl jött a füles

Bertha László

2016.01.03. 16:35

Törökország figyelmeztette a német biztonsági szolgálatokat, hogy szilveszterkor terroristák készülnek merényletekre Münchenben.
MÜNCHEN, 16:35

Törökország figyelmeztette a német biztonsági szolgálatokat, hogy szilveszterkor terroristák készülnek merényletekre Münchenben – állítja a Hürriyet Daily News című török napilap.

Az újság szerint Ankara az információt egyaránt megosztotta Németországgal, Franciaországgal, Ausztriával és Belgiummal is. A török titkosszolgálatok arra is figyelmeztettek, hogy az Iszlám Állam öt tagja is megérkezett Európába, hogy öngyilkos merényletet hajtson végre az év utolsó napján.

A terroristák még októberben jutottak el Európába hamis útlevelek segítségével. A dzsihadisták az Égei-tengeren keresztül utaztak a bevándorlókkal, hogy elkerüljék a rendkívül szigorú reptéri ellenőrzéseket.

A lap szerint a merénylők azonos időpontokban robbantottak volna az általuk kitervelt helyszíneken.

A beérkezett információk után csütörtökön két pályaudvart is lezártak a hatóságok a bajor fővárosban. A helyzetnek urai voltak a bajor hatóságok, így péntek reggel újra megnyitották a müncheni főpályaudvart és a Pasing városrészhez tartozó pályaudvart.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére