Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros már megint kever

888.hu

2016.01.07. 16:18

A dollármilliárdos szerint egy újabb gazdasági válság küszöbén állunk.

Soros György - aki egyébként támogatja a prostitúciót - egy Srí Lankán tartott gazdasági fórumon arról beszélt, hogy a globális piacok válsággal néznek szembe, emiatt a befektetőknek nagyon óvatosnak kell lenniük.

Soros szerint a jelenlegi gazdasági környezet nagyon hasonlít a 2008-as válsághoz.

A 888.hu által megkérdezett pénzügyi szakértő szerint itt nem lehet másról szó, mint hogy Soros György olyan folyamatokat vizionál, amely az ő gazdasági érdekeinek felel meg. Tóth Márk szerint ugyanis a milliárdosnak az az érdeke, hogy pénzügyi hanyatlás következzen be. Azonban a szakértő arra hívja fel a figyelmet, hogy Soros György sem próféta. Egy évtizede még azt mondta, hogy a dollár megszünhet, azonban azóta nem megszünt, hanem erősödött a az amerikai valuta. Tóth Márk úgy véli, hogy a pénzpiacok szeszélyesek, nem lehet kiszámítani a történéseket.

Ugyanakkor a pénzügyi szakember úgy véli, hogy a gazdaságot komolyan befolyásolják a háborúk és a migránsválság is.

A pénzpiaci szereplőknek az az érdeke, hogy gazdasági válság következzen be, hiszen akkor lehet nagyot kaszálni. Emiatt sokan szeretnék, ha újból beszakadna a tőzsde, de úgy tűnik, hogy Soros György a legtürelmetlenebb.

A spekuláció koronázatlan királya a megérzését a kínai gazdaság gyengélkedésére fűzte fel.

Kínának jelentős korrekciós problémája van. Azt mondanám, hogy ez egyenlő egy válsággal. Ha megnézem a pénzügyi piacokat, akkor egy komoly kihívást látok, ami arra a válságra emlékeztet, amely 2008-ban kezdődött.”

Az általunk megkérdezett pénzügyi szakértő szerint Kína problémái valóban kihatnak a világgazdaságra. De az, hogy a ázsiai nagyhatalom már nem fejlődik olyan ütemben, mint korábban még nem jelenti azt, hogy annyira könnyedén összeomlana.

Soros Györgynek valószínűleg elég sok szabad pénzeszköze lehet, amit most nem nőkre akar költeni.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére