Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy õrült audis terrorizálja az olasz sofõröket

Nagy Gábor

2016.01.25. 18:58

Az olasz rendõrség nagy erõkkel keres egy lopott Audit, amely Észak-Olaszországban száguldozik és zaklatja az autósokat.

Az olasz rendőrség nagy erőkkel keres egy lopott Audit, amely Észak-Olaszországban száguldozik és zaklatja az autósokat.

A svájci rendszámú Rs4-es Audi – amelyet orosz tulajdonosától loptak el a milánói Malpensa repülőtérről – eddig minden rendőrségi útszakaszt áttört, több mint 200 km/h-val száguldozott, és az is előfordult, hogy a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára, hogy megszökjön a hatóságok elől.

A hétvégén közzétettek egy fotót, amelyen három fiatal albán és az autó szerepel, de azóta kiderült róluk, hogy nincs közük az ellopott Audihoz. A rendőrségnek így jelenleg semmiféle információja nincs arról, hogy ki vagy kik vezetik a lopott autót.

Egyelőre azt sem tudni, hogy a szökésben lévő bűnözők valami elől menekülnének-e. A hatóságok azonban nem zárják ki, hogy az audisoknak köze lehet ahhoz a karambolhoz, amelyben életét vesztette egy furgon vezetője, egy 57 éves orosz nő.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére