Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az igazság ebben a dalban van

Horváth József György

2016.02.13. 19:49

Újabb világszínvonalú dallal jelentkezik a Leander Kills. És mint mindig, most is tud meglepetést okozni. Íme a Ketten Egyedül, 2016 eddigi legszebb hazai slágere.

Hogy is kell ötvözni a legszebb akusztikus dallamokat és a jóféle magyar hegedűzenét? Kérem szépen, így kell. Leander minden egyes pengetésével valami újat, valami nagyszerűt csinál. A Leander Rising feloszlása után nem dobta el a mikrofont, hanem még keményebben dolgozott egy új formáció megalapításán: új zenéken, új műfaji kísérleteken. Egy hónapja írtunk Valami folyjon című daláról, ami teljesen felrázta a hazai rock és metál rajongókat. Olyat tett le az asztalra, amit már nagyon régóta senki sem tudott idehaza. A Leander Kills megalakulása pedig két dolgot bizonyít: 

  1. A magyar metál nem halott, nagyon is él. És köszöni szépen, jól van. Mi magyarok is tudunk világszínvonalú metál produkciókat csinálni.
  2. Nem kell mindig zúzni. A legkeményebb metál előadók is szabadon engedhetik néha fantáziájukat az akusztikusabb dallamok felé. Leander megtette, és nagyon is jól sikerült neki.

Nézzük eddig mit adott a hazai közönségnek a Leander Kills:

Novemberben egy szerelmetes Szerelmetlen dallal debütált, ami a lágy zongora intro után akkorát dörög, hogy még Zeusz villámai is elszégyellik magukat. A mélyre hangolt gitárjáték és a döngölős, kőkemény riffek szétszedik az ember fülét. De nagyon megéri!

Szerencsére decemberben jött a folytatás. Színes, egyedi, kísérletező, remek szöveg. Ez a Te leszel a párom.

Január 16-án folytatódott a zúzás. A dalt nem kell bemutatni, ez a Valami folyjon, amitől még itt cikkírás közben is headbangelni támad kedvem. Ez a dal úgy, ahogy van tökéletes metál történelmi költemény.

Szombaton, azaz ma debütált legújabb száma, a Ketten egyedül, ami a zúzós számok után igazán kellemes meglepetés. A dal ötletes, remekül vegyíti az akusztikus hangzást a hegedű virtuozitásával. A dalt legfelül tudjátok meghallgatni.

A Leander Kills március 18-án indul országjáró tavaszi turnéra, melynek legelső állomása Esztergom. Április 22-én pedig a budapesti Barba Negrában bontják le a színpadot. A turnéról bővebben itt tájékozódhattok. Találkozunk a pit-ben!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére