Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberálisok még mindig nem értik

Bertha László

2016.03.22. 14:08

A Liberálisok remélik, hogy a történtek nem szolgálnak újabb alapot a menekültkérdés és a terrorizmus összemosására. Az LMP képviselõje pedig a mocsárszagú politikától félti a muszlimokat.
BUDAPEST, 14:08

A Liberálisok remélik, hogy a történtek nem szolgálnak újabb alapot a menekültkérdés és a terrorizmus összemosására. Az LMP képviselője pedig a mocsárszagú politikától félti a muszlimokat.

A többi párthoz hasonlóan a Liberálisok is sajtóközleményben fejezték ki együttérzésüket a brüsszeli terrortámadások áldozataival, azonban a folyamatokat még mindig nem sikerült megérteniük:

a Liberálisok hisznek a szabadságban, a demokráciában, a humanizmus értékeiben és bíznak abban, hogy a történtek nem szolgálnak újabb alapot majd a gyűlöletkeltésre, a menekültkérdés és a terrorizmus összemosására."

– írja a liberális párt.

Csiba Katalin, az LMP politikusa a blogoldalán osztotta meg gondolatait az eseményekről. Õ leginkább a muszlimokért aggódik a terrortámadások után:

a gondolataim az áldozatokkal vannak. A közvetlen áldozatokkal, akik megsérültek és megrémültek, és a közvetett áldozatokkal (menekültekkel, muszlimokkal), akiket újra igaztalanul vegzálnak majd."

– majd lejjebb így folytatja:

valószínű, hogy számító és pragmatikus politikai erők ki fogják használni az emberi félelmet és erősíteni fogják a rettegést, hogy bebetonozzák hatalmukat, ez nem volna új politikai megoldás. Számtalan esetben okozott már a terrorista robbantásoknál is nagyobb társadalmi kárt ez a folyamat. Ezért fontos a félelem nélküliség ereje. Ezért fontos megvédenünk a muszlimokat, a menekülteket, akik áldozatai lehetnek annak a mocsárszagú politikának, amit otthon is napirenden tart a kormány."

Bátran kijelenthetjük, hogy mára az emberek többségének egyértelművé vált, hogy a terrorizmus és a bevándorlás kéz a kézben jár. Ezt igazolják a párizsi és a brüsszeli terrortámadások is. A többségi társadalom "gyűlöletkeltése" helyett érdemes lenne a valóságról és tényekről beszélni. Nem az európai, és nem is a magyar emberekkel van a baj.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére