Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kitiltanák David Cameront Nagy-Britanniából

Sümeghi Lóránt

2016.03.29. 10:18

Már húszezren aláírták azt a petíciót, amelyet azért hoztak létre, hogy a brit miniszterelnök, David Cameron ne térhessen vissza Angliába a nyaralása után.
LONDON, 10:18

Már húszezren aláírták azt a petíciót, amelyet azért hoztak létre, hogy a brit miniszterelnök, David Cameron ne térhessen vissza Angliába a nyaralása után.

A meglehetősen nevetséges kezdeményezést olyan személyek indítványozták, akik szerint Cameron és vezetősége egyenesen veszélyt jelent Nagy-Britannia jövőjére nézve, így jobb, ha már vissza sem tér a Kanári-szigeteken eltöltött nyaralásából.

A több mint húszezer fő szignóját tartalmazó petíció még Theresa May, belügyminiszterhez is eljutott, amelyben a következő állt:

David Cameron mind rövid, mind pedig hosszú távon veszélyt jelent országunk számára. Ebből kifolyólag egy átmeneti, állami tiltást kellene eszközölni annak érdekében, hogy ne térhessen haza a Lanzarotéből."

A feltehetően szélsőbaloldali pszeudó-kezdeményezés igencsak komolytalannak hat, hiszen David Cameron szigorú migráns-ellenes politikájának köszönhetően Nagy-Britannia rendkívüli módon megóvta saját határait, továbbá oroszlánrészt vállaltak a britek az Unió megreformálásának érdekében tett intézkedésekben.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére