Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így lövik az oroszok az ISIS támaszpontját

Sümeghi Lóránt

2016.04.07. 09:48

Ritka felvételek kerültek nyilvánosságra arról, ahogyan az orosz légierõ harci helikopterei rakétákat küldenek egy Palmürához közeli ISIS támaszpontra. | VIDEÓ
PALMÜRA, 9:48

Ritka felvételek kerültek nyilvánosságra arról, ahogyan az orosz légierő harci helikopterei rakétákat küldenek egy Palmürához közeli ISIS támaszpontra. 

A Szíriában jócskán visszaszorított Iszlám Államra mért rakétatámadásokat rögzített egy ismeretlen forrás, amelyen orosz helikopterek többszörös csapásokat mérnek egy az ISIS által használt katonai támaszpontra.

Az orosz Ka-52 típusú helikopterek 2011-óta tevékenykednek a térségben, felszereltségük kiemelkedő: a legkorszerűbb rögzített géppuskaállással és három különböző típusú rakéta indítóval rendelkeznek, amelyek közül két típus nyomkövető funkcióval is el van látva. 

Maga a helikopter sajátossága az orosz fejlesztésű hátsó rotor nélküli géptest, amely lehetővé teszi a járművet a hirtelen kanyarokra és fordulatokra, ezáltal kiemelkedő manőverezési lehetőségeket biztosítva éles helyzetben.

(RT)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére