Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pukli kollégái felét elüldözte

888.hu

2016.04.11. 20:28

Pukli István regnálása óta a 45 fõs tantestületbõl több mint 25-en távoztak már.

Az M1 Híradójában beszélt Bereczky Csongor, a Teleki Blanka Gimnáziumból eltávozott angoltanár ahol elmondta, hogy:

Pukli alatt tanárok tucatjainak lehetetlenült el a munkája."

Bereczky Csongor úgy véli, Pukli István mozgalmát a politika hatja át. Szerinte ezt az is bizonyítja, hogy rendre megjelennek politikusok a pedagógusok rendezvényein, ezzel ingyenkampányként használják az oktatás ügyét.

Bereczky Csongor szerint a baloldali politizálásnak a diákok és az iskolai munka látja leginkább kárát.

Petícióval szeretnék elérni a Teleki Blanka Gimnáziumba járó gyerekek szülei annak a tanárnak az újbóli alkalmazását, aki amiatt mondott fel, mert nem értett egyet Pukli István március 15-én elhangzott beszédével – értesült a Magyar Idők. Az egyik szülő azt mondta: attól tartanak, hogy Bereczky Csongor felmondását továbbiak követhetik.

Pukli István a március 15-i tüntetésen azt követelte: a köztársasági elnök és a miniszterelnök kérjen bocsánatot, majd hozzátette: ha követelésük nem teljesül, akkor a Tanítanék mozgalomhoz csatlakozott tanárok munkabeszüntetéssel tiltakoznak.

A tanárok nyilatkozatára a Teleki Blanka Gimnázium  még megmaradt tantestülete is támadásba lendült. Szerintük a napokban a médiában két, az iskolából távozott kolléga Pukli Istvánnal, az intézményvezetővel szembeni kritika ürügyén kifejtett magányvéleményükkel, melyekben valóságnak nem megfelelő állítások hangzottak el, mélyen megsértették az iskolában becsülettel dolgozó tanárokat és hamis képet festettek az iskolai munka légköréről és hatékonyságáról.

(M1, Magyar Idők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére