Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Titkos bécsi találkozón vesznek részt a Jobbikos fiatalok

888.hu

2016.04.12. 21:12

A Jobbik Ifjúsági Tagozata már Bécsbe jár rágni a gittet és szûrni össze a levet. Tisztára Bilderberg.

A moszkovita gyanúba keveredett, elnéppártosodott Jobbik egyre inkább Nyugatra veti vigyázó tekintetét. A Der Standard német napilap úgy értesült, hogy az osztrák szélsőjobbos fiatalok egy titkos bécsi találkozóra hívták meg a Jobbik IT-t, ám a szállodaigazgató visszamondta a foglalásukat.

A Burschenschaft Olympia szélsőjobbos osztrák diákszervezet a menekültpolitikáról szervez egy vitát, ahová meghívták a Jobbikosokat is. Az Origo értesülése szerint Szalay Szabolcs, a Jobbik Ifjúsági Tagozat külügyi kabinetjének elnöke tart előadást a bécsi fiataloknak.

Szeretnék beszélni a Jobbik sikeréről, arról, hogy egyedüli magyar pártként kiállunk a magyar fiatalok érdekeiért”

A rendezvény már címében is sugallja, hogy az osztrákok példát kívánnak venni Magyarországról, hiszen azt a címet adták a konferenciának, hogy Forradalom Magyarországon – Példa Ausztriának? (Revolution in Ungarn – Vorbild für Österreich)

A Jobbikos Szalay Szabolcs szerint:

sokuknak elege lett a migránsválság idején tanúsított politikai dilettantizmusból, amivel Nyugat-Európa elérte, hogy nagyvárosai ma már minden nap terrormerényletektől rettegnek."

Mondjuk nem ártana felidéznie az ifjújobbikosnak azt az aprócska tényt, hogy amíg a kormány a terrorfenyegetéssel és a migrációval küzdött, addig a Jobbik csak bohóckodott, ezoterikus gittegyletekben antiszemita és egyéb ideológiákkal fertőzte a magyar fiatalokat. 

(Der Standard, Origo)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére