Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Totál szívás: kiderült, mégsem olyan hülyék a Századvégnél

888.hu

2016.04.13. 16:18

TASZ Hajnalka a VS.HU-nál folytatja a hatalmas tényfeltúrást, ma kénytelen-kelletlen meg kellett írnia, hogy a Századvég szakértõi milyen kritikus anyagokat tettek le a kormány asztalára.

Eddig ugye az volt a balos mantra, hogy a Századvég a kormány házicicája, úgy dorombol, ahogy a gazdi fütyül, az ott dolgozók pedig fehéringes-zakós lebzselők, akik milliós fizetéseket vesznek fel a semmire, vagy rosszabb esetben a Kormány ajnározására.

Bolgár Gyuri bácsi nem győzte telezokogni az étert a Klubrádión, alig akadt a munkásőrségben megfáradt komcsi kisnyugdíjas, aki ne fújta volna fejből: így közpénznyúlás, meg amúgy Századvég, bezzeg a Gyurcsány, be szép idők is voltak, a csirkefarhát úgy aranylott a sezlonyon a délutáni napsütésben, az maga volt a csoda.

A teljes kórus éveken át kutyázta a Századvég kutatóit és elemzőit, és csak addig kukacoskodtak, hogy megkaparintották a doksikat. Ezekből viszont pont az ellenkezője derül ki annak, mint amit a baloldal állított. Egy szó sem igaz a baloldal 6 éves meséjéből, mert a Századvég az, aminek mondja magát: egy komoly döntés-előkészítő politikai műhely, ahol nem nímandok, hanem az adott szakterületet ismerő emberek dolgoznak.

Honnan tudható ez? A vs.hu által nagy dírrel-durral "Századvég-saga" címkével illetett cikksorozat mai cikkéből: TASZ Hajnalka a tegnapi szörnyen ciki fiaskó után ma kénytelen-kelletlen megírta, hogy a birtokába jutott dokumentumok szerint a Századvégnél számtalan kritikus, és kormánykritikus szakpolitikai elemzés születik, melyek felhívják a kormányzati döntéshozók figyelmét arra, egyáltalán nem biztos, hogy fenékig tejfel. Ez persze így természetes: csak a nagyon hülyék kíváncsiak a többi hülye ajnározására. Aki döntés- és cselekvőképes politikus, annak tudnia kell a döntései árnyoldalairól, vagy negatívumairól is.

Ilyenek írnak ezek a kormányzati zsozsóból kitömött házicicák:

Sok fontosabb gazdaságpolitikai döntés azt az érzetet kelti, hogy improvizatív módon született. Véleményünk szerint a munkahelyvédelmi akcióterv is ilyen.

(...)

az állítások többsége nincs számításokkal alátámasztva, rövid távú szavazatmaximalizálásra épülő ötleteket tartalmaz, amelyek ráadásul óriási költségvetési forrást igényelnének.

(...)

az átlagember a korrupció gócpontját nem a hivatali ügyintéző korrumpálhatóságában látja, hanem sokkal inkább a politikai döntéshozatal folyamatában, amire az intézkedéscsomag viszont nem kínált érdemi megoldást.

(stb.)

A bennünk lappangó Bolgár György most azt mondatja velünk, ezek tutira csak megtévesztésből írogatnak ilyeneket a Századvégnél, hogy összezavarják az elvtársakat és az újságíróelvtársakat! Éberség!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére