Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország miatt aggódik a U2 frontembere

Bertha László

2016.04.14. 17:08

A U2 frontembere, Bono szerint az 1940-es évek szelleme kísért Európában, példaként említve a politikailag jobbra tolódó Lengyelországot és Magyarországot.

A U2 frontembere, Bono szerint az 1940-es évek szelleme kísért ma Európában, példaként említve a politikailag jobbra tolódó Lengyelországot és Magyarországot.

A politikailag aktív popzenész Európa és a világ problémáiról osztotta meg gondolatait. Bono szerint nem erőszakkal, hanem humorral kellene felvenni a harcot a terroristák ellen. Az ír énekes példaként hozta fel Chris Rock, Amy Schumer és Sacha Baron Cohen brit humoristákat, hogy őket kellene harcba küldeni a terroristák ellen, hiszen az sokkal hatékonyabb fegyver lenne.

Bono megszólalt a bevándorlási válság kérdésében is. A popikon úgy látja, hogy ez a válság Európa egységét veszélyezteti. A U2 frontembere a mostani helyzetet az 1940-es évekhez hasonlította, szerinte azóta nem volt ekkora fenyegetettség Európában, de nem a bevándorlók, hanem a politikai klíma miatt.

Beszédében külön kiemelte Lengyelországot és Magyarországot is, melyek véleménye szerint egyre inkább jobbra tolódnak politikailag, ezt a jelenséget Bono „hipernacionalizmusnak” nevezte.

(Irish Examiner)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére