Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gondoltál már arra, hogy pucéran egyél?

Tóth Dalma

2016.04.20. 22:18

Angliában egy különleges étterem nyílik, ahol ledobhatod a ruháid és meztelenül élvezheted az ízeket.
Londonban nyáron nyílik egy étterem, ahol ha szeretnéd, a vacsorához nem kell ruhát viselned.

Az étterem júniusban nyit Bunyadi néven. Gondoltak azokra is akik a megszokott módon, ruhát viselve szeretnék elfogyasztani a vacsorájukat. Az éttermet két részre osztják: az egyiken a pucér  a másik részén pedig a ruhát viselő vendégek foglalnak majd helyet. Mi több, nem csak a vendégek, hanem a felszolgálók is anyaszült meztelenek lesznek. Az ötlet már most elég népszerűnek bizonyult. Több mint 4000 ember jelezte eddig az étteremnek, hogy ott vacsorázna.

A menüben találhatunk majd vegán, természetes alapanyagokból készült és természetes főzési módszerrel készített ételeket. A menüt természetes anyagokból készült tányérokon és ehető evőeszközökkel szolgálják fel.

A cél az, hogy az emberek  megtapasztalhassák az igazi felszabadulás érzését. Az embereknek esélyt kell adni arra, hogy megtapasztalják és elvezhessenek egy esét mindenféle mérgező anyagok nélkül: kemikáliák, mesterséges színezékek, elektromos eszközök, gáz, mobiltelefon és akár ruha nélkül."  

- mondta az étterem alapítója.

Az étterem dizájnja is a természetességet követi.

Az éttermet például gyertyákkal fogják megvilágítani, ami egy sajátos hangulatot ad a helynek. Egy jegy körülbelül 55-65 fontba, azaz 22 000- 26 000 forintba kerül. Az étterem a vendégeknek biztosít majd köntöst, öltözőt és csomagmegörzőt is, ahova elzárhatják ruhájukat és maguk mögött hagyhatják a modern életet. Az étteremben érthető okokból tilos lesz fényképet készíteni.

(Business Insider)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére