Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bréking: mûködik az uniós kvótarendszer

888.hu

2016.04.26. 21:03

Múúúkogy! - mondta Merkel és láss csodát mûködik.
PRÁGA: 20:48

Múúúkogy! - mondta Merkel és láss csodát működik.

Csehország máris elkezdte alkalmazni az Uniós kvótarendszert. Jól hallották: Csehország, modern, nyitott, európai szellemiségű állam, és elfogadta az Európai Uniós kvótarendszert, melynek hatására befogadott hét (7) migránst.

Hét darab migránst, melyből 3 már lelépett, őket keresi a cseh rendőrség.

Csehország úgy döntött, hogy hét szíriai menekültet fogad be az Európai Unió tavaly elfogadott kvótarendszere alapján - áll a cseh belügyminisztérium migrációs helyzetről készített legújabb jelentésében a CTk hírügynökség jelentése szerint.

Ezek az első olyan menekültek, akiket Prága az uniós kvótarendszer alapján fogadna be. Mind a hét személy görögországi menekülttáborban élt, és az illetékes cseh hatóságok már átvilágították őket. Megállapították, hogy nem kamu, holmi gazdasági migránsok, hanem igazi menekültek. A hét személy közül azonban hárman időközben elhagyták a tábort, hogy elkerüljék a Csehországba történő áttelepítést. Remélem Norvégiába mentek, mert a skandinávok most jó pénzt fizetnek a menekülteknek. 
   
Prága februárban közölte, hogy a kvóták alapján kész befogadni az első menekülteket - húszat Görögországból és tízet Olaszországból. A biztonsági ellenőrzéseken azonban a Görögországban tartózkodó szíriai menekültek közül csak hét ment át, a többiek nem. Alapvetően azzal volt probléma, hogy deklarált identitásukat nem tudták megfelelő iratokkal bizonyítani - mutat rá a cseh belügyminisztérium.

Na, ez a Közös Európai Siker! 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére