Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Álommunka férfiaknak

Tóth Dalma

2016.05.10. 08:48

Egy nyugdíjas férfi igen csak szerencsés munkát kapott. Pénzt kap azért, hogy prostituáltakkal szexeljen.

John 60 éves, elvált és pénzt kap azért, hogy prostituáltakkal szexeljen. Egyike azoknak a privát nyomozóknak, akik Ausztráliában azért kapnak fizetést, hogy másokkal közösüljenek. A nyomozók egy átlagos vendég képét öltik, és különböző szexuális szolgáltatásokat vesznek igénybe, hogy az illegális szexmunkásokat lebuktathassák.

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg férfi irigykedik rám, hogyan keresek egy kis zsebpénzt időről időre.” 

- válaszolta John, amikor azt kérdezték tőle, vajon jó nyugdíjas munkát választott-e:

Oh, teljes mértékben.”

A nyomozó munkája nagyon fontos, mert a hivataloknak nincs hatalma ahhoz, hogy bírósági engedély nélkül hozzáférjenek a szexuális szolgáltatásokat nyújtó szalonokhoz. Így viszont nehéz felszámolni az illegális bordélyházakat, amelyek mindenütt jelen vannak az ausztráliai New South Walesben.

John a munkája által részletes információkat tud nyújtani a a szalonok által ajánlott szolgáltatásokról. A nyomozó beszámolókat készít, amik akár háromoldalasak is lehetnek. A dokumentumokban rögzíti a dátumot, a pontos időt, a helyet továbbá olyan kérdésekre is válaszol, hogy kik, mit, mikor, hol és mennyiért ajánlottak szexuális szolgáltatásokat.

Ez egy olyan irat, amit a bíróságon használnak, ezért nagyon részletesnek  és pontosnak kell lennie. Ez nem egy olyan dolog, amit összedobsz pár perc alatt”

– mondta John.

Ha eléggé keresgélsz, biztos találsz egy masszázs szalont, ami nem ajánl szexuális szolgáltatásokat. Az én tapasztalatom alapján, eddig három olyan hely volt, ahova bementem, és nem ajánlottak szexuális szolgáltatást a masszázs alatt.”

- folytatta a nyomozó.

Ha felajánlják Johnnak hogy közösülnek vele, neki kötelességből el kell fogadnia.  A nyomozóknak ez is csak egy munka, minél hamarabb túl akarnak esni rajta, hogy máris a következő áldozat után kutathassanak.

Olyan embereket részesítünk előnyben, akik egyedülállók, és persze hajlandóak szexuális kapcsolatot létesíteni.”

- Lachan Jarvis, az privát nyomozóiroda vezetője

Nem lennék meglepve, ha néhány ember azt mondaná, hogy feleslegesen költjük az adófizetők pénztét, de ők nem értik, hogy mi abban segítünk, hogy felszámolgassuk a szexkereskedelmet."

- folytatta Jarvis.

John szerencsésnek érzi magát, hogy ilyen munkája van, ami nem mellesleg rugalmas munkaidőben végezhető:

nem egy tipikus 9-től 5-ig, hétfőtől péntekig munka. Eddig soha nem éreztem magam nyomás alatt vagy fenyegetve munka közben."

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére