Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Börtönben a pedofil család: a nagypapa, az apa és testvére és az unokaöccs

888.hu

2016.05.16. 20:48

Smith-éknél "nem léteztek korlátai a szexualitásnak."

Az 50 éves, darlingtoni Derek Smith-t 16 év börtönbüntetésre ítélték. Két testi sértésben, négy nemi erőszakban, két szexuális indíttatású támadásban, két kiskorúnak minősülő személlyel létesített szexuális aktusban és további vádpontokban is bebizonyosodott bűnössége.

A férfi apja, a 79 éves idősebb George Smith, valamint annak öccse, az 54 éves ifjabb George Smith és a 20 éves unokaöccsük, Mark Smith mind a börtönbüntetésüket töltik hasonló vádak miatt.

Sean Morris, a Teeside-i Koronabíróság bírája szerint Smith-ék egy "diszfunkciónális családban nőttek fel". A most elítélt Derek Smith valószínűleg a börtönben fog meghalni, mert kiderült, hogy májzsugora van. Az orvosok szerint három éve van hátra.

A bíróságon kiderült, hogy Derek Smith az 1980-as években molesztálta első áldozatát, egy 15 éves fiút. Odament az ágyához és azt mondta a fiúnak, hogy szeretne bebújni a takaró alá, mert fázik. Az ügyész szerint a szándéka nem járt sikerrel, mert a fiú felugrott az ágyról és késsel a kezében dulakodni kezdett a férfival, akit többször is megvágott.

A fiú elmondta az esetet a férfi apjának, George Smith-nek, de az kinevette őt és az egész sztorit kitalációnak minősítette. Végül 2015-ben elmondta történetét a bíróság előtt, miután meghallotta, hogy a férfi ellen eljárást indítottak és egy másik esetben is pedofíliával vádolták meg.

A legutóbbi történet, ami után a férfi bíróság elé állt sokkal súlyosabb volt. Áldozatát többször, szisztematikusan molesztálta a Smith-család házában, és egy, az ingatlan közelében levő telken, amin egy kisebb faház állt.

Az áldozatot jégkrémmel csábította magához a férfi és azt mondta a fiúnak, hogy ez a "mi titkunk" és ne szóljon róla senkinek, mert bajba kerülhetnek.

A molesztálás éveken át tartott, egészen addig, amíg Derek Smith apját el nem ítélték kétrendbeli nemi erőszak vádjával. George Smith 8 év börtönt kapott 2013-ban.

Ifjabb George Smith-t nemi erőszak kísérletével és három, nők ellen elkövetett szexuális támadással vádolták meg, melyet az 1970-es években követett el. Idén márciusban 4 év börtönt kapott.

Mark Smith – Derek unokaöccse –, a család legfiatalabb tagja hétéves börtönbüntetését tölti. A bíróság 2015-ben ítélte el, amiért megtámadott és megerőszakolt két kiskorú fiút.

Maga a negyedik férfi a családjában, akit nemi erőszak miatt elítéltek. Nekem világosnak tűnik, hogy ahol felnőtt, az egy diszfunkcionális család, amelyben nem léteztek korlátai a szexualitásnak. Ön egy beteg ember"

– mondta az ítélet kihirdetésekor a bíró Derek Smithnek.

(Dailymail)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére