Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt van a másnaposság elleni jégkrém

Tóth Dalma

2016.05.25. 16:18

Sokat ittál a tegnap esti bulin? Semmi gond! Dobj be egy jégkrémet!

Dél-Koreában múlt héten került a boltok polcaira a másnaposság elleni jégkrém. 

A kutatók a másnapossággal küzdő embereknek szerettek volna segíteni, ezért megalkották ezt a csodát. A termék neve Gyeondyo, ami magyarul annyit jelent, hogy "Kitartást!". A jégkrém grapefruit ízesítésű , de egy kis mazsolafakéreg-nedvet is kevertek bele. A mazsolalét már több évszázada használják a távol-keleti országban a macskajajj gyógyítására.

Ázsiában egyébként a dél-koreaiak fogyasszák a legtöbb alkoholt. Fejenként 12,3 liter tiszta szeszt isznak meg, ami komoly anyagi károkat okoz az országnak. Az ázsiaiak szervezetéből hiányzik az alkoholt lebontó enzim, ezért kevés alkoholtól is igen jól tudják érezni magukat. Az ivászat évente 8 milliárd dollár veszteséget okoz az országnak, mivel csökken a produktivitás az egészségügyi kiadások pedig növekednek.

A másnaposságra egy egész ipar épült Dél-Koreában, ami évente 126 millió dollárt bevételt hoz. Egyébként lehet kapni másnaposság elleni levest is, ami minden étterem menülapján megtalálható. Az egyik legkedveltebb macskajajj elleni italuk pedig a  Hut-gae Condition, amiről Psy és Snoop Dogg közös számában a Hangover-ben is szerepel.

(Reuters)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére