Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Reggel 7:59

Sümeghi Lóránt

2016.05.26. 07:59

Magyarországra menekülnek a migránsok elõl a németek, titkos bombaraktárak lehetnek az unióban, a német gazdasági miniszter szerint vissza kell vonni az Oroszország elleni szankciókat. Ezek a nap legfontosabb hírei.
1. Német köztelevízió: Magyarországra menekülnek németek a menekültek miatt

A német köztelevízió szerint egyre több német telepedik a Balatonhoz a német kormány menekültpolitikája miatti elégedetlenség és a menekültektől való félelem miatt. Egy a Bayerische Rundfunknak nyilatkozó ingatlanközvetítő azt mondta, hogy tíz német ügyfél közül nyolc a menekültek miatt akar kivándorolni Magyarországra. Az ide érkező németek a jó klíma mellett azt is nagyra értékelik, hogy a magyar lakosság túlnyomórészt keresztény, és alig vannak migránsok.

2. Titkos bombaraktárak működhetnek uniós tagállamokban

Az Europol jelentése szerint több tagállamban is nagy a valószínűsége annak, hogy bombaraktárakat üzemeltetnek különböző terrorista-jelöltek. A robbanóanyagok felhalmozását vélhetően egy későbbi támadásra tartalékolják, így ezeknek a felderítése létfontosságú. A dokumentum kitért arra is, hogy több mint négyezer külföldi származású potenciális merénylő tevékenykedik a kontinensen, melyből mintegy ezret már sikerült elfogni. 

3. Német alkancellár: vonják vissza az oroszellenes szankciókat!

Sigmar Gabriel német kancellár és egyben gazdasági miniszter szerint fokozatosan vissza kell vonni az Oroszország elleni európai uniós szankciókat. Gabriel hangsúlyozta, hogy az elszigetelés politikája nem vezet tartós eredményre, de az Oroszországhoz fűződő kapcsolatokat csak akkor lehet rendezni, ha Oroszország is betartja az ukrán válság rendezéséről kötött minszki megállapodást.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére