Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megölték a pakisztáni lányt, mert nem akart férjhez menni

Bokor Gábor

2016.06.02. 21:58

Brutális módon végeztek a muszlim lánnyal.
Iszlámábád: 21:58

Brutálisan gyilkoltak meg egy 19 éves pakisztáni lányt, miután az nem akart hozzámenni a kijelölt férjjelölthöz, korábbi kollégájának fiához, aki mellesleg kétszer annyi idős volt mint ő. 

Maria Sadaqatot  otthonában verte agyon, öntöttel le benzinnel és gyújtotta fel egy csapat férfi. Bár rövid időn belül az egyik  közeli iszlámábádi kórházba szállították,  a szerdai nap folyamán a fiatal lány szervezete feladta a harcot. A testének 85 százaléka megégett.

A lány egy hely iskolában végzett kiegészítő munkát, ahol az iskola igazgatója akarta családjába beházasítani a lányt, mivel fia régóta nőtlen volt és gondolta ezzel megoldhatja a problémát.Az eljegyzési okiratokat fél éve elküldték, de mint később kiderült, a férfinak titokban már volt egy felesége, aki gyereket is szült neki. Maria apja pedig így ellenezte az egész eljegyzést, minden tőle telhető módon elutasította az esküvőt.

Bosszúból végezhettek vele

-mondta a meggyilkolt lány egyik gyászoló nagynénje. 

A rendőrségi jelentés szerint a lány nemsokkal a halála előtt megnevezte támadóit, köztük az iskola igazgatóját. 

Sajnos nem egyedi esetről van szó a szigorú iszlám szabályokat betartató országban, rendszeresek az olyan esetek, amikor a lány nem dönthet arról ki is legyen a férje. Amennyiben nem nyeri el a jelölt a tetszését, megverik, megkínozzák a lányokat, akik  közül sokan emiatt választják inkább a kényszerházasságot.

(Independent, CNN)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére