Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Irreálisan sok egyedülálló férfi érkezett Európába

Sümeghi Lóránt

2016.06.03. 15:58

A bevándorlás hosszú távú következményei már most kezdenek zavart okozni a svédeknél, ugyanis kezd teljesen felborulni az országban található nemek aránya.
STOCKHOLM, 15:58

A bevándorlás hosszú távú következményei már most kezdenek zavart okozni a svédeknél, ugyanis kezd teljesen felborulni az országban található nemek aránya. 

A hivatalos statisztikák szerint 1749 óta a svéd társadalomra mindig is egy enyhe női többség volt jellemző, azonban a tavalyi migránsáradat jócskán megbolygatta a több évszázados rendet. Ugyanis a legfrissebb statisztikák szerint mostanra már egy jelentősebb férfi többség alkotja a társadalmi összetételt, amely a tavalyi bevándorlási hullám kapcsán nem is meglepő.

Svédországban tavaly mintegy 163 ezer migráns adott be elbírálási kérelmet, melynek mindössze csak harminc százaléka volt nő. Továbbá a svédek által befogadott kiskorú migránsok körében mindössze csupán tíz százaléknyi volt lány.

A gyors lefolyású demográfiai átalakulást nemcsak a tősgyökeres svéd nők érezték meg, hanem a másod- és harmadgenerációs bevándorlók női tagjai is. Hiszen ők húsz-harminc éve élvezik már a nemek közötti egyenjogúságot, amelyet a tavaly beáramló migráns férfiak nem hajlandóak elfogadni.

A robbanásszerű férfi jelenlét azonban nemcsak a svédeknél okoz fejtörést. Európa-szerte hasonló problémákkal küzdenek azok az országok, amelyek tavaly még korlátlan módon propagálták a migránsok befogadását.

Az adatok szerint az Európába áramló migránsoknak csak a húsz százaléka volt nő, amely egy elképesztően csonka aránynak számít a Közel-Kelet reprezentatív, nemeket taglaló statisztikáihoz képest. 

A jelenség komolyságát az is jelzi, hogy több szociológus is már érdemben elkezdett a problémával foglalkozni, ugyanis elmondásuk szerint a megnövekedett férfi jelenlét minden társadalomban magával vonzza a bűnözés és főként a nők elleni erőszak megnövekedését.

(Vice)

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére