Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kisebb hadsereg vigyáz Dzsudzsákékra

888.hu

2016.06.07. 20:38

Már Franciaországban, Mougins-ben tartotta ma délutáni sajtóeseményét a magyar labdarúgó-válogatott, amely kétórányi repülőutat követően landolt Nizza mellett. Dzsudzsák Balázsékat magyar és francia televíziósok és újságírók várták a reptéren. 

Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy komoly elvárásai vannak a csapattól, megjegyezte, hogy semmiképpen sem turistának jött a nemzeti együttes az Eb-re, amely minden játékos számára karrierje csúcsa lehet, így is kell hozzáállni.

Fontos, hogy a szurkolókért mindent megtegyen a csapat - mondta Storck, aki arra is kitért, hogy milyen tapasztalatokat hozott a világbajnok Németország elleni találkozó. "Németországban is megpróbáltuk birtokolni a labdát, összességében jó benyomásokat tett rám az ottani teljesítményünk. Remekül szolgálta ez a mérkőzés az Ausztria elleni felkészülésünket. Most már a nap huszonnégy órájában a nyitó meccsünkre készülünk, fontos lesz, hogy ne csak védekezzünk, hanem minél többet tudjunk kezdeményezni.”

A válogatott három napig tartózkodik Mougins-ben, utána utazik bázisszállására, Terre Blanche-ba. Helyszíni beszámolók szerint a válogatott minden lépésére tucatnyi biztonsági ember figyelt, az érdeklődőknek, a média képviselőinek pontosan meghatározták a mozgásterét. Komolyak a biztonsági intézkedések Franciaországban.  

(nso.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére