Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A WikiLeaks miatt ütheti meg a bokáját Clinton

Sümeghi Lóránt

2016.06.13. 10:28

Julian Assange figyelmeztette a demokraták elnökjelöltjét, hogy további kiszivárogtatások várhatóak elektronikus levelezési botrányával kapcsolatban.
WASHINGTON, 10:28

Julian Assange figyelmeztette a demokraták elnökjelöltjét, hogy további kiszivárogtatások várhatóak elektronikus levelezési botrányával kapcsolatban. 

Hillary Clinton eleve nincs könnyű helyzetben, ugyanis jelenleg is nyomoz ellene a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), mivel több ízben is magán levelek küldésére és fogadására használta állami, elektronikus levelező fiókját. Azonban a levelezéseivel kapcsolatos botrány újabb csavarhoz ért, mivel Julian Assange szerint újabb részletek szivároghatnak ki a WikiLeaks csapatának jóvoltából.

Amennyiben az újonnan nyilvánosságra kerülő levelezések és információk valóban bizonyítják Clinton bűnösségét, az ezzel járó következmények két fronton is hatalmas csapást mérhetnek a volt First Lady-re.

Ugyanis Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns már nem egyszer felemlegette a Hillary ellen indított eljárást. Nemcsak szégyenfoltként, hanem egyenesen bűncselekmény elkövetésével vádolta meg Clintont, amely nyilvánvalóan nem segítette a demokraták elnökválasztási kampányát. Másrészt, amennyiben a volt First Lady ellen bebizonyosodnak a vádak, akkor feltehetően végleg elbúcsúzhat hosszú politikai pályafutásától.

Mindkét esetben viszont érdemes megjegyezni, hogy a WikiLeaks lényegében kampányszereplővé nőtte ki magát azzal, hogy nyilvánosan terhelő bizonyítékok kiszivárogtatásával fenyegette meg az elnökválasztás egyik indulóját. Julian Assange egyébként már több ízben is bírálta Clintot, akit egy liberális csoroszlyának hívott, miután a Pentagon utasításának ellenszegülve, tovább támadta a líbiai diktátort, Muammar Gaddafit.

(The Guardian)


Ezeket olvastad már?

  • Soros 7 millió dollárral támogatja Clintont
     
  • Ezekről biztosan hazudott Clinton
     
  • Ennyit kaptak Clintonék beszédeikért

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére