Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dzsudzsák: 15 millióan voltunk a pályán

888.hu

2016.06.18. 20:43

Óriásit játszott a magyar válogatott Izland ellen. A hajrában sikerült egyenlíteni azok után, hogy egy véleményes büntetővel került hátrányba. Az 1-1-es döntetlennek köszönhetően már biztos, hogy nem lehetünk utolsók a csoportban és reális esély nyílt a továbbjutásra:

Bernd Storck - szövetségi kapitány:

Az elsőtől a kilencvenedik percig mindent beleadtunk. Együtt játszottunk, nagyszerű volt a csapat, csak gratulálhatok a fiúknak. Mindent megkockáztattunk, és ezzel sokat nyertünk, gratulálok az egész csapatnak! Lényegtelen, hogy a büntető jogos volt-e. Egy nagyon erős csapat ellen játszottunk, és válogatottunk nagyon sokat fejlődött, nagyszerűen játszott, ahogyan Ausztria ellen is. Továbbra is futballoztunk, ez látható a labdabirtoklásból is, és végig hittünk abban, hogy győzhetünk akár. Ennyit még sosem birtokoltuk a labdát. Nagyon megérdemeltük, közel állunk a továbbjutáshoz. Most ünnepelünk, aztán készülünk a Portugália elleni mérkőzésre.”

Nagy Ádám:

Még szebb lett volna úgy ünnepelni a születésnapomat, hogy győzünk Izland ellen, de ez így is fantasztikus élmény. Végig domináltuk a mérkőzést. Főleg az első félidőben, de a másodikban is hiányzott egy kicsit az átütő erő, amivel könnyebbé tehettük volna a mérkőzést, de nagyon örülök, hogy a végén megszületett az egyenlítő találat.

Böde Dániel, aki elől próbált menteni az öngólt vétő Saevarsson:

Megmondom őszintén, jobban örültem volna, ha nem éri el a srác a labdát és én rúgom be, de a lényeg az, hogy gól lett. Jó volt látni, hogy bement, utána rohantam is ünnepelni. Felejthetetlen volt a hangulat, a csapat rászolgált az 1 pontra."

Dzsudzsák Balázs:

Nem érdemeltünk volna vereséget, egy ilyen közönség előtt nem is lehet kikapni. Amilyen hangulatot varázsoltak, szerintem még Budapesten sem éltem át ilyet teltházban. Szívesen beszélnék a meccsről, de a közönség egyszerűen elviszi minden szavunkat és lélegzetünket, szinte ők is begyötörték azt az egyenlítő gólt. Szerintem ilyen hangulatban a gyereknek (Saevarsson) is megremegett a lába, ezért ment be az egyenlítő gól. Le a kalappal a csapat és a közönség előtt, remélem nem kiabálom el, hogy ezzel megvan a továbbjutás. A vártnál is sokkal több, amit ez a brigád most átél. Szívvel, lélekkel, becsülettel tesszük a dolgunkat, ez az eredménye, de ehhez kell, hogy 15 millióan lépjünk a pályára. Ennyi ember ellen elég nehéz játszani. Fantasztikus a közönségünk."

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére