Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt az elsõ Brexit-randiapp

888.hu

2016.06.27. 20:28

A Brexit újabb, nem várt következménye. Jó hír az angol fiataloknak, akik a bennmaradás mellett tették le a voksukat.

Az eredmény világos: a britek 52 százaléka arra szavazott, hogy az ország ne legyen többé az Európai Unió tagja. Nagy-Britannia másik fele pedig a maradás mellett tette le a voksát – köztük a fiatalok 75 százaléka.

Nem lehet egyszerű helyzet, amikor randizgatsz valakivel, megkedveled, majd kiderül, hogy az illető a Brexitre szavazott. Vagy, ami rosszabb a Brexitre szavazott és megbánta. Pontosan az ilyen helyzetekre találták ki az app megalkotói a Remaindert (magyarul: maradék, de a szó utal a remain-re, ami maradás, bennmaradás).

A készítők a Remaindert olyan fiataloknak találták ki, akik a bennmaradásra szavaztak, és szeretnének felvidulni és hasonló értékrendű társat találni.

A Remainder szlogenje:

Randizós és ismerkedős alkalmazás az emberek 48 százalékának."

Az app egyelőre fejlesztés alatt áll. De azért jó tudni, hogy lesz egy alkalmazás, amelynek segítségével hasonló értékrendű britek találkozhatnak, randizgathatnak, miközben isszák a vámoktól megdrágított magyar vagy francia import bort.

Most, hogy megújul, szexi és fiatalos lesz a szocialista párt, ők is megcsinálhatnák a saját randi alkalmazásukat. A neve az lehetne, hogy Összeborulás. Valószínűleg a 60 éven felüli felhasználók lennének többségben. Szinte már magam előtt látom, ahogy megtelnek a sarki kifőzdék a randevúzó, baloldali idősekkel, akik egy tányér házias Jókai bableves felett sűrűn szidják a kormányt. Az alkalmazás szlogenje az lehetne, hogy

Ha lebontjuk a diktatúrát, akkor nem marad más, csak a szerelem!"

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére