Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen szexpartnereket keresnek a magyarok

Tóth Dalma

2016.07.01. 19:28

Milyen szexpartnerre vágynak a férfiak és a nõk? A legfrissebb kutatásból minden kiderült.

Biztos mindenkinek van egy barátja, vagy a barátjának egy barátja, aki szexpartnerkeresőt használ ahhoz, hogy egy éjszakás légyottra partnert találjon magának. Eddig homály fedte az online társkeresés ezen módját, viszont a legújabb erről szóló kutatás sok titkot feltárt előttünk.

Az egyik hazai szexpartnerkereső weboldal készített egy felmérést, amelyben arra keresték a választ, hogy milyen partnerre vágynak a szexre éhes magyar nők és férfiak. 

A nők

A nők úgy gondolják, hogy az ideális férfi szexpartner sportos vagy átlagos testalkatú, barna (esetleg fekete) hajú, borostás és legalább 180 cm magas. Öltözködésben viszont nem a sportos, hanem a lezser-elegáns vonalt képviselők kerülnek előnybe.

A nők szerint szexuálisan a legvonzóbb szakma jelenleg a tűzoltó, de az orvosok és a rendőrök is megmozgatják a gyengébb nem fantáziáját.

Az előítéletekkel ellentétben a nők nem a tökéletes férfit keresik. Legalábbis nem, ha csak egy szexre vágynak. A kutatásban részt vevők úgy vélik, hogy a férfinak lehetnek hibái, csak legyen kreatív az ágyban és indítsa be a nő fantáziáját. A válaszadók számára fontos az is, hogy a szex mellett legyenek közös témáik, azaz tudjanak beszélgetni is a férfival, akivel alkalmanként ágyba bújnak.

A férfiak

A férfiak számára a hajszín teljesen mindegy, bár ha nagyon választani kell, akkor a szőke kék szemű hölgyeket részesítik előnyben. Bár a legtöbb nő folyamatosan sminkeli magát, az erősebbik nem képviselő egyáltalán nem szeretik, ha a partnerük látványosan ki van sminkelve. Inkább a smink nélküli vagy az enyhén kisminkelt nőkért vannak oda. A férfiak alig harmadának jön be, ha a nő rúzsozza magát.

Csak a férfiakkal szembeni előítélet az is, hogy a vékony, sportos testalkatú nőket választják szexpartnernek. Az erősebbik nem többsége az átlagos testalkatú nőkért van oda, le legyen se túl sovány se túl körvér. Sőt, minden ötödik válaszadó kifejezetten a plusz kilóval rendelkező vagy kifejezetten molett nőkért van oda. A sportos vagy vékony testalkatot alig egyharmaduk adta meg tökéletes testalkatnak.

A műkörömnek nincs különösebb hatása. A férfiak többségét nem indítja be, ráadásul minden negyedik férfi azt állította azt, hogy a műköröm látványa kifejezetten lelombozza őket.

A szexuálisan legvonzóbb foglalkozásnak az ápolónőt, titkárnőt és tanárnőt tartják. A legkevésbé vonzó szakmák pedig az orvos, ügyvéd, pszichológus lett. A hiedelmekkel ellentétben az aerobic oktatók sem olyan vonzók. A kozmetikusok és a fodrászok is a lista végén foglalnak helyet.

A felmérés eredménye szerint a férfiaknál sem csak a szexről szól az alkalmi kapcsolat. Többségüknek fontos, hogy a légyottok során beszélgetni is tudjanak partnerükkel, bár ez az arány nem olyan magas, mint a nők körében.

(Szexrandi)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére