Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meccs nélkül jutott tovább a Fradi a BL-ben!

888.hu

2016.07.06. 15:18

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szerdán bejelentette, hogy elutasította a Skënderbeu keresetét. Az albán bajnok UEFA-eltiltása érvényben marad, ami azt jelenti, hogy a Ferencváros játék nélkül jut tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójából. Az UEFA még nem reagált a CAS döntésére.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egy idényre kizárta a Skënderbeut az európai kupaküzdelmekből eredmények manipulálása miatt.

Az albán klub vezetősége a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult, mert álláspontja szerint az UEFA megalapozatlanul, csupán a média, a szurkolók és a fogadóirodák nem bizonyított információi alapján büntette csapatukat.

A hétfői meghallgatás két órán át tartott, három olasz ügyvéd fotókkal, videókkal és statisztikákkal igyekezett alátámasztani, hogy nem előre „levajazott” eredmények születtek az UEFA által gyanúsnak talált mérkőzéseken.

A bejelentést kommentáló albán honlap, a minuta90.com megjegyzi: azzal, hogy a vélt igazáért harcoló Skënderbeu megfellebbezte az UEFA első fokú határozatát, gyakorlatilag lehetetlenné tette, hogy az ezüstérmes Partizani „beugorjon” helyére a BL-selejtezőben; a nevezési határidő ugyanis régen lejárt, és a tiranai csapat időközben már bemutatkozott az Európa-liga selejtezőjében.

A BL-selejtező harmadik fordulójának sorsolását július 15-én tartják meg Nyonban, az első mérkőzéseket július 26-án és 27-én, a visszavágókat augusztus 2-án és 3-án fogják lejátszani. Amennyiben a Ferencváros onnan továbbjut, legrosszabb esetben az El-ben ott lesz a csoportkörben.

(NSO)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére