Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy szenvedõs ikszre futotta a Fraditól Albániában

888.hu

2016.07.13. 22:18

A Ferencváros labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körének első mérkőzésén az albán Partizani otthonában 1-1-es döntetlent ért el, ami biztató az egy hét múlva esedékes visszavágó előtt a Grupama Arénában.

Ennél sokkal több jót viszont nem lehet elmondani az összecsapásról az FTC szemszögéből. A Fradi gyakorlatilag egy órán keresztül szenvedett a pályán. Láthatóan, elsősorban a biztonságot tartotta szem előtt a zöld-fehér gárda, de ha a szünetre hátrányban vonul, egy szót sem szólhatott volna senki. Thomas Doll fel is volt dúlva csapata produkcióját látva. Nem csoda, hiszen fiai gyakorlatilag az albán kapu közelébe se jutottak 45 perc alatt. Óriási csalódás volt ezt látni egy olyan együttestől, amely a BL-csoportköréről álmodik.

Ráadásul a pihenő után jött az igazi feketeleves, amikor egy - de inkább több - hatalmas hibát kihasználva Fili egy egyébként szép góllal előnyhöz juttatta a Partizanit. Körülbelül 1 óra játékot követően lehetett észlelni, hogy az FTC kezd ébredezni. Ebben az is segített, hogy Doll a 66. percben kettős cserét hajtott végre és pályára lépett Sestak illetve Böde.

Meg is lett ennek az eredménye, a 71. percben Böde Dániel egészen valószínűtlen szögből lőtt egy nagyon szép gólt. Az eredmény már nem változott, amely mindenképpen kecsegtető a Ferencváros számára, a játék viszont aggodalmakat generál. A visszavágón megmutathatják Geráék, hogy mit tudnak, mert ezen a mérkőzésen ez nem sikerült.

BAJNOKOK LIGÁJA, 2. SELEJTEZÕKÖR, 1. MÉRKÕZÉS

Partizani (albán)–FERENCVÁROS (magyar) 1–1 (0-0)

Gólszerzők: Fili (47.p) ill. Böde (71.p)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére