Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Prostibotrányba keveredett a szépségverseny egyik gyõztese

Tóth Dalma

2016.07.19. 14:58

A közönségdíjas lány már a verseny után botrányba keveredett.

Vasárnap megválasztották Magyarország legszebb lányát. A lányokat magyar mezben, bikiniben, aranyszínű ruhában, estélyiben és nemzeti viseletben is megcsodálhattuk. Az eredményhirdetéskor a műsorvezetők, Tatár Csilla és Harsányi levente először a közönségdíjas, majd az első három helyezett lány nevét olvasták fel.

A közönségdíjat Dézsányi Bianka nyerte. A második udvarhölgy Dukai Babett, az első udvarhölgy Oczella Eszter, a szépségverseny első helyezettje pedig Gelencsér Tímea lett. Hazánkat Timi képviseli majd a Miss World-ön.

A szépségverseny közönségdíjasa már most botrányba keveredett. Tanúként hallgatták ki egy prostiügyben, amiért akár a versenyből is kizárhatják.

Répás Lajos állítólag 3 éven keresztül gazdag férfiaknak, válogatott labdarúgóknak és politikusoknak közvetített lányokat. A nyomozás már több mint egy éve zajlik.

A közönségdíjas Dézsányi Biankát tanúként hallgatták ki az ügyben.

Állítólag a lányt még 17 évesen, 2011 végén küldték el egy órácskára egy luxushotelbe, hogy szexeljen egy eddig ismeretlen személlyel.

Erről nem volt tudomásom. A felkészítőtáborban volt egy beszélgetés valamennyi részt vevő lánnyal, amikor megkérdeztem, hogy van-e bárkinek bármi mondandója, amiről jobb, ha tudok, természetesen nem jelentkezett senki. Ugyan nem kértünk tőlük erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor Dézsányi Biankát kizárom a versenyből és a nyereményeit is visszavesszük."

– nyilatkozta az ügy kapcsán Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője.

Egyelőre még nem tudni mi lesz a közönségdíjas Dézsányi Bianka sorsa.

Nektek egyébként melyik lány volt a kedvencetek? Mi az öt döntős közül Somossy Barbara fejére helyeztük volna a koronát. Persze mindenkinek más a szép, és nehéz egy tucat ugyanolyan lányból kiválasztani a legszebbet. Mindenesetre Timinek sok sikert a világversenyhez!

 

(Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére