Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beköszöntött a migránsok nyara: ennyiszer zaklatták a nõket egyetlen nap alatt

Tóth Dalma

2016.07.20. 17:28

Németországban mindennapos jelenséggé vált, hogy a gyerekeket és a nõket szexuálisan zaklatják a migránsok.

Németországban mindennapos jelenséggé vált, hogy a gyerekeket és a nőket szexuálisan zaklatják a migránsok.

Németországban nap mint nap rengeteg bejelentés érkezik a rendőrökhöz a migránsok által elkövetett molesztálások, szexuális bántalmazások miatt. Az esetek nagy száma miatt nem lehet mindegyikről hírt adni, de figyelemfelhívás céljából néhányat csokorba gyűjtött a Freie Zeiten.

Oberurselben egy afgán srác molesztált egy 13 és egy 16 éves kislányt az uszodában. A lányokat követte, majd elkezdte fogdosni őket. Mielőtt továbbfajulhatott volna a dolog, az úszómester észrevette őket és kihívta a rendőröket. Az afgán migráns házi őrizetben van.

Delitzschben egy menekült egy 16 éves fiatal lányt akart a bokrok közé rántani és ott megerőszakolni. A lánynak szerencséje volt, mert a járókelőknek köszönhetően sikerült megszabadulnia a férfitől. A tettes egy 180 centiméter magas, 20-30 év körüli, sportos férfi volt. A rendőrség még keresi a bűnelkövetőt.

Calwban az aluljáróban egy fiatalkorú lányt ragadott meg hátulról egy migráns, majd a lába közé nyúlkált. A 25 éves, körülbelül 175 centiméter magas férfit még mindig keresik.

Kremsben egy afrikai menekült kukkolta a nőket egy teniszklub öltözőjében miközben magához nyúlt. A férfit a biztonságiak buktatták le maszturbáció közben. A teniszklub kitiltotta a menekülteket a gyerekek és a nők biztonsága érdekében.

Lörrachban egy afrikai férfi támadott rá késsel a buszmegállóban álló lányokra. Szerencsére senki sem sérült meg, a férfi viszont elmenekült és még mindig keresik.

Gerolzhofenben egy fesztiválon 5 migráns zaklatta nőket. A menekültek Eritreából és Afganisztánból jöttek. A lányokat szexuálisan molesztálták.

Illertissenben egy afgán férfi pénzt ajánlott egy 12 és egy 14 éves kislánynak azért, hogy közösüljenek vele. A férfi lefényképezte magának a lányokat és elkérte a  telefonszámukat, majd hazáig követte őket. A rendőrségnek sikerült beazonosítaniuk az afgán migránst.

Oldenburgban egy menekült három fiatal lánnyal szemben tanúsított agresszív viselkedést. Az egyiket meg is ütötte.

Dortmundban is megütött egy migráns egy nőt, majd fojtogatta. Azért akarta leteríteni a lányt, hogy megerőszakolhassa.

Bruchsalban a bevándorlók egy 17 éves lányt követtek, majd amikor utolérték elkezdték fogdosni, csókolgatni és a ruháját is letépték.

Az említett esetek csak példák azon bűncselekmények közül, amelyekkel minden nap szembesülnek a német állampolgárok, mióta egyre nagyobb számban érkeznek hozzájuk bevándorlók.

(Freie Zeiten)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére