Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Távol Európától! Értékelni fogják a Ferencváros BL-szereplését

888.hu

2016.07.22. 10:09

Távol Európától! Kár, hogy ezzel kell lezárni a magyar labdarúgó klubcsapatok eheti szereplésének értékelését, de sajnos továbbra is a középmezőny aljához tartozik Európában a magyar klubfutball.

A Ferencváros kellemetlen BL-selejtezős kupabúcsúja után a három magyar gárdából csupán a Videoton maradt állva az Európa-liga-selejtező visszavágókat követően. A fehérváriak egy döntetlen után folytathatják a harmadik körben, ahol majd az a dán Midtjylland vár rájuk, amely az előző El-szezon egyenes kieséses szakaszában megszorongatta a Manchester Unitedet.

A többiek? A Fradi BL-kudarca után a DVSC és az MTK is kiesett, így egyetlen magyar csapat folytatja a nemzetközi kupaporondon. Július van, mellesleg. 

A Ferencváros szereplésével kapcsolatban Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója nyilatkozott a fradi.hu-nak, ahol azt mondta, hogy 

Most az a legfontosabb, hogy a csapat olyan mentális és fizikai állapotban legyen, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani a hétvégi bajnoki mérkőzésen. Ez jelenleg az elsődleges szempont. Erre készülnek a játékosok. Jövő hét elején lesz lehetőség arra, hogy foglalkozzunk azzal, miként történhetett meg a szerdai búcsú." 

Arra a kérdésre, hogy mi az, ami leginkább fájt  a szerdai BL-kudarcban, a klubvezető azt mondta, hogy egy olyan lehetőség kapujában állt a csapat, amelyre régóta vártak a Ferencvárosnál.

Egy gól választott el minket attól, hogy a legrosszabb esetben is az Európa Liga csoportkörébe jutásért playoff-mérkőzést játszhassunk. Ezért külön fáj a kiesés. Az egész magyar labdarúgás megítélése szempontjából fontos lett volna a továbbjutásunk." 

- mondta Orosz Pál.

(fradi.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére