Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy magyar fiút is meggyilkoltak Münchenben

888.hu

2016.07.23. 17:31

Szijjártó: van egy magyar állampolgársággal rendelkezõ férfi az áldozatok között.
FRISSÍTÉS:  A bajor rendőrség írásos közlése szerint egy magyar állampolgárságú, 2001-ben született fiú is van a pénteki müncheni lövöldözés áldozatai között, a holttest azonosítása megtörtént.

A bajor rendőrség arról értesítette a müncheni magyar főkonzulátust, hogy a péntek esti lövöldözés halálos áldozatai között van egy magyar állampolgársággal is rendelkező fiatal férfi - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton.

A tárcavezető közölte: egyelőre csak szóban tájékoztatták a magyar külképviseletet arról, hogy a holttestek azonosításakor egy kettős állampolgárságú áldozatot is találtak, az írásos megerősítés még nem érkezett meg. A főkonzulátus kapcsolatban áll az érintett családdal.

Több kiskorút mészárolt le a müncheni támadó

Az ámokfutás kilenc halálos áldozata között német közlések szerint három nő és öt kiskorú van, a 27 sebesült között pedig több gyerek.

Sabina Sulaj, Armela Segashi és Diamant Zabergja koszovói albán származású fiatalok a péntek esti müncheni támadás első néven nevezett áldozatai. Az egyik áldozat apja is megosztotta fia képét. Az áldozatok között azonban egy román származású Gulliano nevű kisfiút is beazonosítottak. 

Korábbi hírek szerint szívatták a suliban és ezért rendezett mészárlást a müncheni ámokfutó.

Münchenben péntek este egy 18 éves iráni-német kettős állampolgár kilenc embert agyonlőtt, majd végzett magával. A nyomozás első megállapításai szerint ámokfutó volt, tettének nincsenek politikai vonatkozásai.
  

Cikkünk frissül

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére