Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Vagy mi végzünk az iszlamizmussal, vagy õk ölnek meg minket"

Nagy Gábor

2016.07.27. 14:28

Marion Maréchal Le Pen, a Nemzeti Front vezetőjének lánya felszólította a franciákat, hogy csatlakozzanak az iszlám térnyerése elleni harchoz. Marine Le Pen lánya a nizzai merénylet, illetve a keddi, francia pap elleni merénylet után sokadszorra mondta el markáns véleményét a radikális iszlámról.

A nizzai terrortámadás után így fogalmazott:

Vagy mi végzünk az iszlamizmussal, vagy ők ölnek meg minket újra és újra. Vagy velünk vagytok az iszlamizmus ellen, vagy ellenünk az iszlamizmusért. [...] Akik pedig a status quót választják, azok az ellenségeink bűnrészesei lesznek."

Egy későbbi nyilatkozatában már a katonai tartalékosokhoz való csatlakozásra buzdított:

Szembenézve az iszlám súlyának fenyegetésével, eldöntöttem, hogy csatlakozom a tartalékosokhoz. Erre hívok minden fiatal hazafit, hogy tegyék ugyanezt. Ahogy nyugaton, úgy keleten is meg kell mutatni a keresztényeknek, hogy ellen tudnak állni az iszlámnak. [...] Megölik a gyermekeinket, meggyilkolják rendőreinket, kivégzik a papjainkat. Ébresztő!"

Az ifjabbik Le Pen a Telegraphnak adott hétvégi interjújában sem vetette véka alá véleményét:

A Bataclan klubnál történt támadásokat is olyan terroristák hajtották végre, akik a Görögország felől jövő migránsáradattal érkeztek Franciaországba. [...] A szabad kereskedelem és az emberek szabad mozgása is a terrorizmust erősíti. Franciaország migrációs politikája hozzájárult ahhoz, hogy a radikális iszlám teret nyerjen és ahhoz, hogy a jövendőbeli terroristák már Európában szülessenek."

(Breibart, Telegraph)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére