Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

B.my.Lake, avagy az ország legigényesebb elektronikus fesztiválja

Horváth József György

2016.07.28. 16:48

Ha augusztus 24 és 27 között nem a Strand fesztiválon vagy, akkor a szomszédos B.my.Lake-en a helyed. Vagy akár egyszerre mind a kettõn!

Mielőtt még bárki is hasonlítgatni kezdené a Balaton Soundhoz, mondván, hogy "jaj már megint egy csatos fesztivál", vagy, hogy "a Soundon sokkal nagyobb fellépők vannak", először tisztázzuk, hogy a B.my.Lake egy teljesen más világ. És ezt a lehető legjobb értelemben mondom.

A B.my.Lake-kel szemben a Sound egy hatalmas trendmassza, tele pumpával, csöcskontenttel és minden mással, ami egy nagy tömegfesztiválhoz kell. Nagy nevek, nagy színpadok, hatalmas emberáradat. Ezzel a kellemesen megalomán (és amúgy kiváló) atmoszférával szemben, a B.my.Lake egy sokkal exkluzívabb élményt nyújt.

A fesztivált legelőször 2013-ban rendezték meg Balatonvilágoson, ahonnan 2015-ben költözött át Zamárdiba. A legelső alkalommal is a minőség, az igényesség és az exkluzivitás állt a fesztivál középpontjában. Bátran szembement a kommersz elektronikus fesztiválokkal, nem volt Guetta, nem volt Garrix, se Avicii, se Tiesto. Ez a fesztivál ugyanis azoknak szól, akik nemcsak buliznak és isznak az elektronikus zenére. Ez a 4 napos buli magával ragadja azokat, akiknek szenvedélye az elektronikus zene, és akik napról napra követik a mind a standard, mind az underground világát. A B.my.Lake-en nem fogsz rádióslágerekre csörögni. És ez a nagy szerencséd!

Egy fesztiválon a klubvilág legnagyobbjai

Jól olvasod! Az itt zenélők nagy része nem kommersz fesztiválzenész! A B.my.Lake abban a filozófiában fogant, hogy igenis lehet sikeres fesztivált csinálni igazán nagy, populáris nevek kihagyásával is. És valóban lehet, hiszen évről évre jelen vannak a hazai és külföldi klubok legigényesebb bulijain fellépő producerek és DJ-k, a fesztivál pedig több mint 3 éve sikeres. Az előző három év összefoglalóit itt tudjátok meglesni:

Augusztus 24-től kezdődik a negyedik B.my.Lake!

 A sikert az is jelzi, hogy évről évre egyre nagyobb nevek is megjelennek, de nem ám a rádiók által rongyosra játszott slágergyárasok közül. A fesztivál exkluzivitása abban rejlik, hogy idén is az elektronikus világ legigényesebb zenéit pörgető nevekre bulizhatunk. A nagyobbak közül ott lesz Solomun, Carl Cox, Luciano, Joseph Capriati, Nicole Moudaber, és Anja Schneider is. Kiemelnénk még a legjobbak közül Adam Port-ot, Ambivalent-et és a lötyögős minimál királyát Richie Hawtint, akinek kebelbarátja, Dubfire is fellép majd a B.my.Lake utolsó napján!

Örömmel konstatáltuk, hogy a magyar lemezlovasok közül idén is a lehető legjobb a merítés. Ott lesz a laza lounge hangulatú partikat levezénylő Peter Makto, az agyeldobós Jay Lumen és Gabor Kraft, a dubos minimált lassító Spacemonkei, valamint a darkos SanFranciscoBeat és még sokan mások!

A leglazább chilltől a legkeményebb veretésig ezen a fesztiválon mindent megtalálsz, ami ínyedre való lehet. Zamárdi ugyanolyan gyönyörű mint eddig, a magyar lányok sem csúnyultak meg tavaly óta, a férfiak pedig még mindig annyit isznak mint eddig, ha nem többet. Szóval itt a helyed!

További infót a programokról és jegyekkel kapcsolatban ide kattintva találsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére