Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem kérünk egy városnyi migránst Magyarországra!

Sümeghi Lóránt

2016.07.30. 12:01

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelõs államtitkár hangsúlyozta, hogy a magyar embereknek meg kell állítaniuk Brüsszelt, amely egy városnyi illegális bevándorlót telepítene Magyarországra.

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár hangsúlyozta, hogy a magyar embereknek meg kell állítaniuk Brüsszelt, amely egy városnyi illegális bevándorlót telepítene Magyarországra.

Kijelentette, az Európai Unió millióknak adna meghívót a kontinensre azzal, ha a nemzeti önrendelkezést csorbítva magához venné a menekültkérelmek elbírálását és megvalósítaná az Európába érkezők kötelező elosztási mechanizmusát: 

Brüsszel ahelyett, hogy megállítaná a bevándorlást, futószalagon szállítaná be az embereket az Európai Unióba."

Megjegyezte, hogy  az újonnan érkező illegális bevándorlók egyedi kérelmét is a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták bírálnák el. Ennek a folyamatnak Magyarország is áldozata lenne, hiszen

a magyar emberek akarata ellenére telepítenének tízezreket az országba. A kormány ezért is tartja fontosnak, hogy az októberi népszavazáson minden magyar elmondja véleményét és ezért kéri azt, hogy utasítsák el a kötelező betelepítést." 

 

Nemcsak a terrorveszély fenyeget minket

Az államtitkár kitért arra is, hogy a bevándorlók betelepítése a biztonsági kockázatok mellett azzal a veszéllyel is jár, hogy hosszú távon megváltoztatják a nemzetek kultúráját, hagyományait. Az erről szóló magyar népszavazás tehát olyan alapvető kérdés, amely 50-200 évre meghatározhatja Magyarország jövőjét - fűzte hozzá.

Az Európai Unióba tavaly másfél millió ember érkezett, és az idén is már több mint félmillióan jutottak be a kontinensre, a migrációs nyomás pedig továbbra sem csökken. Csak Líbiában 1 millió ember, a török táborokban pedig további 3 millió várakozik. Ráadásul míg Európa lakossága az elmúlt száz évben húsz százalékkal emelkedett, addig az arab világé megkilencszereződött.

A kormány képviselője szerint az Európai Unió ilyen körülmények között csak a határozott fellépést választhatja, mert a bevándorlás irányított folyamatként kezelése meghívót jelent Európa felé.

Hangsúlyozta, a magyar kabinet elfogadhatatlannak és az uniós jogokkal is ellentétesnek tartja, hogy Brüsszel bevándorlónként 78 millió forintos büntetést szabna ki a kényszerbetelepítést megtagadó tagállamokra.

"Magyarország nem írt alá semmilyen olyan szerződést, olyan megállapodást, amelyben lemondott volna arról az alapvető jogáról, hogy eldöntse, kikkel élhetünk együtt mi Magyarországon" - fogalmazott.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére