Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutális módon erõszakolták meg a szír szexrabszolgákat

Bokor Gábor

2016.08.02. 16:18

A libanoni férfi munkát kínált nekik a szomszédos országban, ám ott munka helyett sokkal rosszabb várt a lányokra.
BEJRÚT,  16:18

A libanoni férfi munkát kínált nekik a szomszédos országban, ám ott munka helyett sokkal rosszabb várt a lányokra.

Szír szexrabszolgák szabadultak ki egy libanoni férfi fogságából. A 24 éves Rama egy szír kávézóban dolgozott, mikor egy férfi bement az üzletbe és havi ezer dollárt ajánlott fel neki, ha elmegy vele Libanonba és az ottani kávézójában kezd el dolgozni. A lány igent mondott.

Ehelyett, mikor megérkezett, egy rettenetes állapotban lévő szálláson találta magát, ahová a férfi bezárta és többször megverte. A lány elmesélte, hogy szexrabszolga lett és bizonyos napokon tízszer is megerőszakolták a kuncsaftok. A rendszeres veréseken túl, többször egy asztalhoz kötözték és elektromos sokkolóval is kínozták. 

A lány fogva tartója üzemeltette a muszlim ország legnagyobb illegális bordélyházát, egy rendőrségi akció keretében a rettenetes körülmények közül 75 szír nőt sikerült kiszabadítaniuk. Rama kilenc hónapig szenvedett a házban bezárva úgy, hogy a napfényt sem láthatta. 

Együtt, egymás hegyén hátán aludtunk és nem mehettünk ki a szabadba. Az ablakok is feketére voltak festve, így még csak a természetes fénynek a töredéke sem szűrődött be."

– mondta a lány. 

A lányok egy alkalmasnak vélt időpontban legyűrték őrzőiket és a legközelebbi rendőrségig rohantak, akik egyből meg is kezdték az intézkedést az ügyben. 

(Independent

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére