Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hivatalos: decemberben nyit az elsõ orálszex kávézó

888.hu

2016.08.05. 16:08

Londonban vagy Genfben nyílhat a kontinens legelsõ szexkávézója, amely azoknak indíthatja jól a reggelét, akik a kávé mellé egyéb örömöket is el tudnak képzelni.

Az alapító, Bradley Charvet több bolt megnyitását is tervezi a londoni Paddington negyedben. Charvet magabiztosnak tűnik, szerinte nincs akadálya a nyitásnak.

Örülünk, hogy ez a vállalkozás legális körülmények között működhet Nagy-Britanniában. Még néhány részletkérdést meg kell oldanunk, de már dolgozunk rajta."

– mondta a tulaj.

A legolcsóbb kávé a kiegészítő szolgáltatással 50 fontba, azaz nagyjából 18 000 forintba fog kerülni. Amennyiben a jogi akadályok miatt késlekedni fognak a nyitással, akkor megelőzheti a londonit egy genfi vállalkozás, amely 2016. december 5-én nyit.

Hasonló vállalkozások már működnek Thaiföldön. A bangkoki Dr. BJ's Salon is ilyen szisztémában működik.

Míg a prostitúció legális Genfben, és elnézik Thaiföldön, addig a brit szabályozás ennél szigorúbb. Westminster városi tanácsa szerint Nagy-Britanniában nem szerezhet működési engedélyt egy efféle vállalkozás – mondta a szóvivő a Standard című lapnak.

A vállalkozás azokat a törvényeket szegné meg, amelyek szerint illegálisnak minősül ha valaki bordélyt működtet és lányokat futtat.

Több szakértő is megerősítette, hogy a vállalkozás legális keretek között nem működtethető Londonban.

Azonban a Russia Today-nak nyilatkozó szexmunkás és aktivista, Charlotte Rose üdvözölte az ötletet.

Minden olyan ötletet támogatok, amely előmozdítja a szexuális szabadosságot. Ha nem tetszik, akkor ne menj be oda."

– mondta a szexmunkás, aki workshopokat is tartana a kávézóban, amennyiben az megnyitna. Tervei szerint a szexuális örömszerzés legkülönfélébb típusait oktatná lelkes tanítványainak.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére