Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A híresztelések ellenére mégis együtt utazik el Hajdú Péter és Sarka Kata

Tóth Dalma

2016.08.10. 10:43

A legújabb pletykák már arról szólnak, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata ki fog békülni egymással. Cipruson minden kiderül.

A legújabb pletykák már arról szólnak, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata ki fog békülni egymással. Cipruson minden kiderül.

Már lassan egy hónapja, hogy a Hajdú házaspár beismerte, hogy válságban van a házasságuk és azon fáradoznak, hogy azt rendbe hozzák; ezt a célt szolgálja a ciprusi út is. A Blikk arról értesült, hogy Kata itthon marad, és a műsorvezető az édesanyjával utazik a mediterrán szigetre. Ám Hajdú Péter nemrég posztolt egy képet a Facebook-oldalára, ahogy feleségével a reptéren várakoznak

Ha Péter az anyukájával utazott volna el, a repülőjegy módosítást csak féláron lehetett volna megtenni ilyen röviddel az utazás előtt, de ezek szerint erre nem volt szükség.

Állítólag az utóbbi időben a páros le tudott ülni egymással átbeszélni a kapcsolatukat, és úgy tűnik, hogy minden rendben lesz, ám a végső döntésükre még várnunk kell.

Sarka Kata korábban Spanyolországba utazott a gyerekeivel, férje nélkül. Az üzletasszony sokat dolgozik mostanában, ezért is kerülhetett válságba a házassága, de most itt a remek lehetőség Hajdúék számára, hogy kettesben kikapcsolódjanak és átbeszéljék a dolgokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére