Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pukli komp akart lenni

888.hu

2016.08.11. 20:28

Nekem semmi bajom a közéleti bohócokkal, de az a Pukli tényleg komp akart lenni. Hiába igyekezett nem komp lett, hanem tanár, most már biztos vagyok benne, hogy tanulóink nagy kárára.

Történt, hogy Pukli válaszolt a minisztériumnak a migráns tanulók számáról szóló adatkérésre. Nem bírta ki, hogy a levélben ne okoskodjon valami oltárit, ne fejezze ki politikai és ideológiai elkötelezettségét és ideológiai nemkomplettségét. Ezért ezt a kis mondatocskát csempészte az levélbe.

“Neadjisten migránsnak számít-e az a tanuló, aki Erdélyből, Délvidékről vagy Kárpátaljáról betelepülő magyar? Ha tágabb értelemben nézzük, a honfoglaláskor a Kárpát-medencébe érkező magyarok is migránsok. Ebben az értelemben jelenleg 576 migráns jár az iskolába.”

Azt hiszem elsőre is látszik, hogy aki képes egy ennyire értelmetlen és szélsőségesen ideologikus mondatot leírni, annak valóban nem sikerült kompnak lennie. Ráadásul ez az ember tanár és gyerekeinket oktatja. Ekkora marhaságokra.

Persze mindannyian emberek vagyunk és mindannyian Afrikából rajzottunk ki és az evolúció szerint mindannyian egy amőbából fejlődtünk ki, ilyen értelemben Pukli és családja afrikai,  amőba és még csimpánz is. Kb. Ennyi az értelem az ő mondatában is.

A határon túli magyarok éljenek bárhol a világban, amennyiben magyarnak vallják magukat, magyarok. Ahogy a német törvények is azonnali állampolgárságot garantálnak minden a történelem által külföldre sodort németnek, úgy a magyar állam is ezt teszi. Egy magyar származású, magyar anyanyelvű állampolgár pedig semmiképp nem nevezhető bevándorlónak, csak annyira, mint Pukli amőbának.

A magyar honfoglalást természetesen mi csak jogos jussunknak, hazánk megszerzésének tekintjük, de kérdezzük meg az avarokat, akik óriási hibát követtek el, amikor ezeket a Pukli szerint bevándorlókat beengedték ide. Ha Pukli terminológiáját használjuk, akkor éppen azt kell kiemelni, hogy milyen veszélyes lehet a bevándorlás. Gyanítom, ő nem ezt akarta. Az avarok ugyanis Pukli elveit vallották, beengedték a bevándorlókat és amőbák lettek. Eltűntek örökre. Ez inkább intő példa lehet a bevándorlás veszélyeit illetően.

De a magyarokat nem willkommenskultur juttatta a mai országunkba, hanem a fegyvereik. Õk hódító hadseregként jöttek ide, és az avarok nem tudták megakadályozni, hogy hont foglaljanak. Ahogy Pukli kitalálhatta volna a "honfoglalás" szóból, itt bizony nem kedves migrik jöttek a menekülttáborba nőket erőszakolni, hanem fegyveres katonák nőket rabolni. A helyi hatóságokat pedig menekülttáborba zárták.

Pukli értelmében a szovjet hadsereg, ami itt élvezte vendégszeretetünket szintén bevándorló csupán. Ahogy a törökök is csak bevándoroltak 150 évre hozzánk, aztán kivándoroltak. Talán szerinte ha az EU nem is veszi be őket, nekünk kéne állampolgárságot adni nekik, hiszen sok ma élő török felmenője magyar területen élt.

Pukli forradalmi történelemszemléletében, amire gyerekeinket oktatja a gyarmatosítás csupán a bevándorlás egyik formája, a felfedezések idején a spanyolok dél-amerikai pusztítása is egy bevándorlási túra volt, esetleg osztálykirándulás.

Hitler is csupán bevándorolt Lengyelországba és a barbárok is Rómába.

Amit ír, annyira értelmetlen, hogy még poénkodni is fájdalmas rajta. Szerintem jobban járna Pukli és mindenki más is, ha kivonulna a közéletből, akkor senki nem idézné soha ökörségeit és szabadon írhatna amit akar.

A baj az, hogy még akkor is ott maradnak a diákok, akik között terjesztheti nem komp ideológiáját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére