Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Ha elmész pisilni, biztosan megerõszakolnak"

Sümeghi Lóránt

2016.08.14. 17:28

Döbbenetes jelentés készült egy görög menekülttáborban annak kapcsán, hogy kiskorúakat és nõket miként hálóznak be erõszakos, pedofil táborlakók.
SZALONIKI, 17:28

Döbbenetes jelentés készült egy görög menekülttáborban annak kapcsán, hogy kiskorúakat és nőket miként hálóznak be erőszakos, pedofil táborlakók.

A görög recesszió ellenére, mintegy 57 ezer migránst tart el az állam. Az illegális határátlépők nagy része a korábbi Idoméniben felépített menekültszállás területén vertek tábort, azonban amióta a Macedón határ közelében található gyűjtőpontot bezárták, szinte teljes túlzsúfoltság uralkodik a Szalonikiben működtetett, migránsokat elszállásoló intézményben.

Ennek fényében egyre gyakoribbak a migránsok között kitörő verekedések, lopások és az egymás kárára elkövetett szexuális zaklatások.

A brit Observer laphoz eljuttatott jelentés szerint a táborlakók között oly mértékben elszabadultak az indulatok, hogy a legfiatalabb szexuálisan zaklatott gyermek életkora nem több 7 évnél. Mindemellett a kiskorú, tinédzser lányok beszámolói szerint már pisilni sem mernek elmenni sötétedés után, hiszen a pedofil táborlakók nagy része a kihelyezett mobil mellékhelyiségek közelében várakoznak arra, hogy lecsaphassanak rájuk.

Több, a táborban lakó "maffiózó csoportnak" nevezett társaság azzal csábítja sátraikba a kiskorúakat, hogy az okostelefonjukra telepített friss játékok kipróbálására invitálja őket. Egy a jelentésben szereplő iraki család még azzal a gondolattal is eljátszott, hogy inkább hazaköltöznek szülőföldjükre annak érdekében, hogy lányukat megkíméljék az újbóli megerőszakolástól.

(Guardian)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére