Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem toloncolják vissza háborús övezetbe a pedofil migránst

888.hu

2016.08.18. 16:28

Egy szexuális zaklatás miatt korábban elítélt migráns megpróbált elrabolni egy tíz éves gyermeket egy angliai bevásárlóközpontból. Eddig azért nem toloncolták ki az országból, mert hazája háborús övezet.
LONDON, 16:28

Egy szexuális zaklatás miatt korábban elítélt migráns megpróbált elrabolni egy tíz éves gyermeket egy angliai bevásárlóközpontból. Eddig azért nem toloncolták ki az országból, mert hazája háborús övezet.

Amin Husszeini két és fél év börtönt kapott, amiért el akart rabolni egy gyermeket és némi alkoholt egy bristoli Tesco áruházból.

A szomáliai származású migráns odalépett a tíz éves kislányhoz, aki épp cipőket nézegetett az áruházban. A gyermeknek csak annyit mondott, hogy "tedd vissza a cipőket a polcra, mert most velem kell jönnöd". Amikor a kislány elmondta, hogy nem mehet a férfival, mert nem állhat szóba idegenekkel, a migráns csak annyit mondott, "akkor is jössz".

A gyermeket végül az édesanyja és a testvére mentette meg, aki a segítségére sietett, amikor elkezdett sikítani. Husszeini ezalatt elhagyta a helyszínt.

Az áruházból kifelé menet még odakiáltott a biztonsági őröknek:

amint visszatérek Szomáliába, minden britet kinyírok, aki csak az utamba kerül, aztán visszajövök és elrabolok még egy gyereket!"

A férfit hamar elkapták a hatóságok.

Az emberrablást mindössze 10 nappal azután kísérelte meg, hogy áthelyezték egy migránsok számára fenntartott büntetés-végrehajtási intézményből, egy, a brit belügyminisztérium által fenntartott szálláshelyre.

A Bristoli Koronabíróság szerint Husszeini 2009-ben érkezett Nagy-Britanniába és ez idő alatt mintegy 20 bűncselekményt és szabálysértést követett el. Ebből három szexuális jellegű volt.

Az egyik szexuális indíttatású támadást egy 13 év alatti gyermek ellen követte el, amiért 10 hónapra rács mögé dugták a hatóságok. Egy másik esetben pedig egy kórházban támadt rá egy betegre, akivel közösülni akart.

A bűncselekmények miatt a férfi menedékkérelmét elutasították, sőt a férfit kiutasították az országból. Azonban Szomália nem fogad vissza kitoloncolt állampolgárokat, valamint az ország háborús övezetnek számít, így oda nem toloncolhatnak vissza senkit a brit hatóságok.

Abból, amit az áruház biztonsági őreinek mondott, kiderült, hogy az indítékai szexuális jellegűek, vagy erőszakosak."

– mondta Euan Ambrose bíró a tárgyaláson.

A bíró határozatlan idejű távoltartási végzést adott ki Husszeini számára, amelyben eltiltja a korábbi áldozatokkal való találkozástól, valamint attól, hogy bármilyen kapcsolatba lépjen 16 év alatti személyekkel.

A tíz éves kislány édesanyja azt mondta a bíróságnak, hogy az eset után átköltöztek Bristol egy másik részére.

Az egész történet félelmetes, bárcsak súlyosabb büntetést kapott volna. A kislányom nem mer visszamenni arra környékre. Mindig arra tanítottuk, hogy ne álljon szóba idegenekkel és nagyon büszkék vagyunk rá."

– mondta az édesanya a médiának nyilatkozva a tárgyalás után.

Lee Mott a migráns ügyvédje azzal védekezett, hogy védence alkohol befolyása alatt állt és beismerte tettét. Husszeini tagadta, hogy szexuális indítékból akarta magával csábítani a kislányt, mert szerinte ő sosem bántana egy gyereket. Az ügyvéd szerint Husszeini dolgozott alkoholproblémáján az előzetes letartóztatása alatt, és szeretne valamit kezdeni az életével.

(Mirror)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére