Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megtaláltuk a britek Simon Gáborát

Sümeghi Lóránt

2016.08.28. 11:58

A brit Munkáspárt vezetõje, Jeremy Corbyn az évi ötvenmilliós fizetése ellenére sem tartja magát "jó módúnak".
LONDON, 11:58

A brit Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn az évi ötvenmilliós fizetése ellenére sem tartja magát "jó módúnak". 

A marxista-szocialista brit munkáspárti vezető, Jeremy Corbyn továbbra is elit és establishment ellenesnek tartja magát annak ellenére, hogy évente mintegy 139 ezer fontot keres, amely átszámítva nagyjából ötven millió forintot jelent. Összehasonlításképpen a jelenlegi brit miniszterelnök, Theresa May évi 143 ezer fontot keres, így az érdemi politikai pozícióval nem rendelkező ellenzéki szerepben tetszelgő Corbyn fizetése enyhén szólva is magas.

Ráadásul a munkáspárti politikus több ízben is megpróbálta magát "átlagosnak" feltüntetni, amikor riporteri kérdésekre azt válaszolta, hogy

egyáltalán nem tekintem magam jó módúnak. [...] Gyűlölöm azt az elitista hozzáállást, amikor csak a gazdagok mehetnek az operába, vagy a színházba. [...] Ugyanakkor én is rendkívül kedvelem a klasszikus zenét."

Nagy-Britanniában az átlag kereset nem haladja meg az évi 30 ezer fontot, amely negyven millió forinttal kevesebb, mint a szocialista Corbyn fizetése.

Azonban a magyar embereknek nem kell különösképpen bemutatni az olyan szocialista politikusokat, akik a szegénység köpönyegébe burkolózva valójában hatalmas vagyonnal rendelkeznek. Simon "éhségmenetelő" Gábor és Corbyn biztosan jól megértenék egymást.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére