Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

KGBéla: orosz prostituáltakat akart bevetni a nyugat ellen

Sümeghi Lóránt

2016.09.01. 13:28

Orosz konzumlányok közvetítésével foglalkozó vállalkozás beindítását tervezte a kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla.

Orosz konzumlányok közvetítésével foglalkozó vállalkozás beindítását tervezte a kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla - írta meg a Pesti Srácok.

A lap birtokába került tanúvallomásból — melyet a jobbikos európai parlamenti képviselő egyik ismerőse, volt munkatársa tett a Központi Nyomozó Főügyészségen — kiderül, hogy Kovács célja az lett volna, hogy “dekoratív”, orosz hölgyeket hozzon össze nyugat-európai üzletemberekkel. 

A PS szerint annak ellenére, hogy a vallomás a Kovács Bélát szintén karcolgató, költségvetési csalás miatt indult büntetőügyben hangzott el, az információknak elsősorban a kémügyben lehet igazán komoly jelentősége.

Mint ismert Kovács Béla ellen kémkedés miatt évek óta nyomozást folytat a Központi Nyomozó Főügyészség. A radikális párt európai parlamenti képviselőjének mentelmi jogát másfél éves késlekedés után, 2015 októberében függesztette fel az Európai Parlament. A tanúvallomás szerint Kovács Béla kiváló kapcsolatot ápolt a kémkedés miatt őrizetbe vett, majd letartóztatott lengyel politikussal, Mateusz Piskorskival. Mi több, Kovács egy a Jobbik oroszországi helyfoglalásáról szóló megállapodás-tervezetet írt alá egy Piskorski által elnökölt szervezettel is.
A vallomásában ugyanakkor nemcsak a lengyel Piskorskiról, hanem orosz konzumlányokról is szó esik

Kovács elképzelése az volt, hogy “dekoratív”, orosz hölgyeket hozzon össze nyugat-európai üzletemberekkel abból a célból, hogy őket különböző üzleti megbeszélésekre elkísérjék, és  „szórakoztassák” – áll a vallomásban. A férfi – aki végül úgy döntött, nem vesz részt az üzletben – kihallgatóinak előadta még, hogy a  – magánéletéről is mindig titkolózó jobbikos politikus egyébként erről az egész kezdeményezésről csak óvatosan, rébuszokban beszélt. 

Egy, a PS-nek megszólaló volt jobbikos forrás megerősítette a tanú által elmondottakat, miszerint Kovács a 2000-es évek végén jött elő a társaságban azzal az ötletével, hogy vannak olyan orosz lány ismerősei, akik „szívesen ismerkednének” nyugat-európai üzletemberekkel. Kovács azonban tagadta, hogy prostituáltakról lett volna szó. Hangsúlyozta, hogy  „jól képzett”, tanult lányokról van szó, akikről többeknek fotókat is átküldött. 

A lap által megkérdezett titkosszolgálati szakértők szerint jellemző, hogy a különböző szolgálatok a külföldi partnerekkel, a politikai életre is befolyással bíró üzletemberekkel kapcsolatba kerülő konzumlányokat, prostituáltakat információszerzés céljából beszervezik.

Ennek fényében az orosz hölgyek kiközvetítéséről beszélő tanút a kémügyben is meg fogják hallgatni. A lap szerint egy olyan, a jobbikos politikus és egy orosz személy közti levelezés is a nyomozó hatóság birtokában van, amelyben Kovácsék egy fiatal lány testi adottságairól értekeznek.

(Pesti Srácok)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére