Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elfoglalták a migránsok Párizs legdrágább részét

Bokor Gábor

2016.09.01. 21:58

A helyiek felháborodtak azon, hogy a Maseratik és a Ferrarik mellé települtek sátraikkal az illegális bevándorlók.
PÁRIZS, 21:58

A helyiek felháborodtak azon, hogy a Maseratik és a Ferrarik mellé települtek sátraikkal az illegális bevándorlók. 

Migránsok lepték el Párizs egyik legdrágább környékét. Egyelőre két faházat húztak fel, amelyben 24 családot sikerült elszállásolni a francia főváros 16. kerületében, Bois du Boulogne mellett. 

A környéken amúgy csak luxusapartmanok találhatók, amelyek inkább hasonlítanak palotára, mint hagyományos lakóépületre. 

A lakók felháborodtak azon, hogy melléjük költöztek a bevándorlók, így petíciót írtak alá. Az ötezer összegyűjtött szignót a városházára vitték, és ott követelték az illegális tábor bezárását és a migránsok elzavarását.

Ezeket a fabódékat csak idetették anélkül, hogy megkérdeztek volna minket. A városvezetők nem tisztelnek sem minket, sem a demokráciát. Olyan embereket hoznak ide, akik messze nem ütik meg azt a szintet, amit ez a kerület képvisel és elvár. Nem akarom megvárni, hogy Bois du Boulogne-ból is Calais-t csináljanak." 

– fogalmazott az egyik feldúlt helyi lakos. 

Párizs polgármestere, Anne Hidalgo szerint a javarészt afrikai migránsokat azért a luxusnegyedbe helyezték el, mert onnan könnyen el tudnak jutni a Gare du Nord vasútállomásra, ahonnan ha eljön az ideje, gyorsvasutakon Londonba tudnak menni.

Elmondása alapján a helyiek nem nyugodhatnak meg, ugyanis még egy nagy tábort terveznek felhúzni a kerületbe. Az egyik bódé jut a férfiaknak, a másik a nőknek és a gyerekeknek. 

A francia főváros képviselőtanácsának szóvivője szerint a migránsok csak pár napra vehetik igénybe az ideiglenes szállást. 

Inkább itt aludjanak, mint hogy az utcán töltsék az éjszakát."

– mondta. 

A migránsok elsősorban tranzitországként tekintenek Franciaországra, hisz az ő elsődleges céljuk, hogy Nagy-Britanniába utazzanak. 

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére