Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hivatalos: a Liberálisok a leggázabb párt Magyarországon

Bokor Gábor

2016.09.06. 20:58

Olyan gifekkel robbantak be a népszavazási kampányba, hogy csak pislogunk.

Amellett már elmegyünk, hogy a politikai fogyatékossággal megáldott Liberálisok nevű 0,00000000000000000001 százalékos támogatottsággal rendelkező viccpárt rendszeresen ostobaságokat oszt meg a Facebookon és egyéb felületein, ám mostani kampánystartjuk mellett meg kell állnunk, hisz ilyen égő és vérciki dolgot rég láttunk. 

Először is kezdjük ott, hogy hetek óta kampányolnak amellett, hogy október másodikán igennel kell szavazni, ám saját érvek helyett ők a könnyebb megoldást választották: fogták a minden kétséget kizárólag súlyos problémákkal küzdő Európai Unió nem kisebb problémákkal küzdő egyik vezetőjét, Guy Verhofstadtot, és az ő gondolataival próbálnak még érvényt szerezni érveiknek. 

De nem is ez volt ma a legnagyobb durranásuk, ugyanis ma gifekkel, azaz rövid mozgóképekkel kezdtek kampányolni. Nem a gifekkel van a baj, én is szeretem őket, na de ezek??? 

Srácok, most őszintén, ez mégis mi, és mi a f888ért??? Sosem hittem volna, hogy valaha ilyet leírok, de Thürmer Gyulának hétfőn teljesen igaza volt...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére