Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2016.09.09. 19:59

Juhász Péter Portik Tamásnak dolgozhatott; elhalaszthatják az osztrák államfõválasztást; hamarosan elkezdõdhet a Budapest-Belgrád vasútvonal építése. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Juhász Péter Portik Tamás olajmaffiózónak dolgozott

Portik Tamás egykori rabtársa, Menyhárt Attila szerint Juhász Péternek anyagilag is megérte a maffiózóval való együttműködés. Portik a saját emberének tartja az ellenzéki politikust, Juhász Pétert – mondta Portik egykori rabtársa. A férfi a kamerák előtt elmondta, hogy Portik egyszerűen csak úgy beszélt Juhászról, mint egy bábról, akit ő maga mozgat. A férfi állítása szerint Portik a különféle információk mellett politikai és kommunikációs tanácsokkal is ellátja az ellenzéki politikust. Menyhárt Attila állítása szerint konkrétan Portik diktálja, amit Juhász Péter később elmond a kamerába. Menyhárt szerint a maffiózó célja a kormány megbuktatása.

Kínos hiba miatt csúszhat az osztrák államfőválasztás

Hibásan gyártott szavazócédulák miatt az illetékes hatóságok vizsgálják az osztrák államfőválasztás október elején megismétlendő második fordulójának esetleges elhalasztását. Wolfgang Sobotka belügyminiszter közleményében leszögezte: amennyiben egyértelmű gyártási hiba miatt nem lehetséges a választás megfelelő lebonyolítása, akkor köteles elrendelni a szavazás időpontjának (október 2.) felülvizsgálatát. Emellett bocsánatot kért a szavazóktól a hiba miatt. Theo Öhlinger alkotmányjogász azzal érvelt, hogy még több száz vagy több ezer szavazócédula esetén oldhat el a boríték ragasztása, akár a szavazat leadása után, a voks pedig így érvénytelen lesz.

Közép-Európa legnagyobb infrastrukturális projektje készül

Magyarország, Szerbia és Kína együttműködésével a közép-európai térség egyik legnagyobb infrastrukturális projektje valósul meg a Budapest-Belgrád vasútvonal felújításával és kétvágányosításával, amelynek köszönhetően Magyarország stratégiai szerepe ebben a térségben tovább erősödik. A MÁV és a kivitelezést bonyolító projektvállalat közötti szerződés november elsejéig létrejön, a beruházást lebonyolító magyar-kínai közös vállalatot pedig szeptember végéig hozzák létre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére