Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Potencianövelõ, amit árulni sem szabadott volna

888.hu

2016.09.19. 13:08

Az orvostudomány mai állása szerint apró segítségekkel lehet javítani a potenciaproblémákon, a hangzatos méretnövekedés-ígéretek azonban teljesen kizártak. Semmiképp ne rendelj kétes potencianövelõt a netrõl.

Ismét veszélyes és illegálisan árult, Kínából származó potencianövelőt vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Ha Ti is rendeltetek DEVIL STAR étrend-kiegészítőt, akkor semmiképp se fogyasszátok el, mivel olyan anyagok is találhatóak benne, amelyek keringési vagy idegrendszeri problémát okozhatnak. A jelölés és az egészségre, tápértékre vonatkozó állítások katasztrofálisak, ezért nagyon sok eljárást kényszerült indítani a Nébih.

A DEVIL STAR étrend-kiegészítő a laboratóriumi vizsgálata során ötféle mesterséges színezéket mutatott ki többet is határérték feletti mennyiségben tartalmazott a termék.

Hasonló problémák adódtak a potencianövelőhöz ajándékba adott CALMAG C STAR pezsgőtablettával is.

Ma Magyarországon több százezren rendelnek internetről ismeretlen eredetű gyógyszereket. Az egyik leggyakoribb és a legnagyobb veszélyeket rejtő tabletták a fogyasztó- és potencianövelő szerek.

A hirdetés óriási méretnövekedést és teljesítményfokozást ígér. Szakemberek szerint azonban a 7,6 cm-es “ígéret” minden valóságot nélkülöz, hogy megnövelje a pénisz méretét valaki, ahhoz le kellene vágni a barlangos test rögzülését és ki kellene ültetni a hímvesszőt a testen kívülre.

Nem lehet tudni, mit tartalmaz pontosan a gyógyszer, nincs hatóanyag feltüntetve. Azt sem tudják, hogy milyen gyártási, gyári körülmények között készítik a gyógyszert, valamint, hogy hol készítik pontosan. Emiatt a gyógyszerek nagyobb veszélyt rejtenek, mint lehetőséget.

Az orvostudomány mai állása szerint apró segítségekkel tudnak javítani a potenciaproblémákon, a hangzatos méretnövekedés-ígéretek teljesen kizártak.

Magyarországon csak patikák értékesíthetnek interneten gyógyszert. 

A NÉBIH azonnali hatállyal megtiltotta a szóban forgó termék forgalomba hozatalát. Továbbá kötelezte a forgalmazót, hogy a készítményeket gyűjtse vissza mind a vásárlóktól, mind a kereskedelemből.

(NÉBIH, MTI, nlcafe)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére