Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A svéd rendõrök négyötöde szakmát váltana a migránsok miatt

888.hu

2016.09.20. 18:18

Kicsit eldurvult a helyzet Svédországban.
STOCKHOLM, 18:18

Kicsit eldurvult a helyzet Svédországban.

Svédországban komoly problémát jelenthet, hogy a megromlott közbiztonság miatt a rendőrök négyötöde szakmát váltana. Svédországban egy év alatt nagy mértékben megnőtt a szexuális zaklatások és a rendőrök elleni erőszakos cselekmények száma, valamint előfordultak kézigránátos támadások is. Stockholmban az utóbbi hónapokban több száz autót gyújtottak fel ismeretlenek  – ám az nem bizonyított, hogy mindez kapcsolatban állna a migránsok megnövekedett számával.

Naponta három svéd rendőr hagyja ott az állását amiatt, mert a svéd kormány nem ad a kezükbe a bűnüldözéshez megfelelő eszközöket.

Egy válság kellős közepén vagyunk. Sok kollégánk hagyott itt minket az utóbbi hónapokban. Ha ez így folytatódik, akkor nem fogjuk tudni felderíteni a bűnügyeket és nem lesz kapacitásunk arra, hogy minden segélyhívásra reagáljunk. A leromlott munkakörülmények miatt pedig egyre több kollégánk fontolgatja azt, hogy más szakmát válasszon. A rendőrök, mentők és a tűzoltók elleni erőszak sosem látott méreteket öltött. A legtöbbször kővel dobálnak meg minket"

– mondta Peter Larsson őrmester a norvég NRK televízió riporterének.

A riporter megkérdezte a helyi lakókat Göteborg városában, hogy mi a tapasztalatunk. Egy nő, Tina Svensson arról számolt be, hogy a rendőrség már alig száll ki a bűnesetekhez. Elmesélt egy esetet, amikor kutyasétáltatás közben talált két hullát, amelyeken rengeteg golyónyom volt.

Ilyesmire nem számít az ember kutyasétáltatás közben."

A nő szerint manapság nagyon kevesen utaznak a városba és a lakók egyre jobban félnek az elszabaduló erőszak miatt.

A bűnözés a stockholmi és a göteborgi, migránsok által lakott negyedekben okozza a legnagyobb gondot.

A svéd kormány szerint a helyzet korántsem válságos és megígérték, hogy több forrást biztosítanak a rendőrség számára. Annyi mindenesetre biztos, hogy súlyos a helyzet, és nem ígéretekre, hanem tettekre van szükség  – reagált Larsson őrmester a kormány ígéretére.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére